Manichiură duo: o combinație de două culori în designul unghiilor

Manichiura la modă în două tonuri cu acoperire și design în 2022 va face unghiile tale să atragă atenția. Pentru a face acest lucru, fă manichiura în două nuanțe – culori apropiate sau dintr-o gamă monocromă. Dacă alegi culori strălucitoare de lac – gel, poți face o manichiură cu gradient sau culori diferite, care va arăta îndrăzneț.

French în două nuanțe

French-ul colorat a câștigat inimile fashionistelor. Designul unghiilor este destul de concis, dar permite și o mare varietate de variații de culoare. Este potrivit să proiectezi „zâmbete” în două culori. Ele sunt combinate între ele în tehnici diferite. De exemplu, un french alb este în mâna dreaptă, neagră în stânga. Sau linia zâmbetului este împărțită în jumătate, trasată în două culori. Ca altă opțiune – oprește-te la stilul ombre, „mâini diferite” sau pe vârfuri de diferite culori. Exemple în poze.

Manichiură în două nuanțe cu design

De exemplu, o nuanță de lac bej este considerată o culoare neutră și populară. Datorită acestui lucru, poate fi combinat cu orice culoare fără probleme. Aplică nuanța de culoare aleasă pe degetul inelar. Dacă acoperi o unghie cu o culoare mentă, atunci restul cu bej. Și tu faci un astfel de design pe de altă parte. Așadar, experimentând nuanțe, decor și modele suplimentare, de fiecare dată poți veni cu idei noi pentru o manichiură în două culori.

Unghii cu sclipici în două culori

Tot în această direcție sunt populare ideile de manichiură cu elemente de decor strălucitoare. Acolo unde se bazează nu numai pe o combinație de două nuanțe, unghiile individuale se decorează paiete, folie de aur, sau strasuri. Se alege un decor radiant care permite să utilizezi schema de culori a manichiurii create pentru a lega întregul design.

 

Manichiură în două culori cu designul „mâini diferite”

Aici, în loc să decorezi cu o culoare diferită unghiile, creează un design în stilul „mâinilor diferite”. Cu siguranță ai observat că o astfel de manichiură este la vârful modei. Inspirație pentru design în selecția de poze.