Manichiură delicată pentru unghii scurte: poze cu tendințele 2022

O manichiură delicată pentru unghiile scurte în 2022 este atât de diversă încât multe femei se confruntă cu o alegere dificilă a nuanței și a designului pentru o nouă manichiură.
Vorbim despre cele mai la modă nuanțe delicate, designul propriu-zis al unghiilor scurte. Și aratăm o selecție de fotografii cu idei inspiratoare.

Manichiură într-o singură culoare pentru unghii scurte în nuanțe delicate

Nuanțele pastel pe unghiile scurte sunt o soluție comună atunci când nu există imprimeuri și modele active. Dar o manichiură mono arată bine și cu folosirea paietelor, foliei sau a unui blat mat.

Lăptic

Unghii laconice la modă în nuanța lăptic la modă. Aici poți aplica efecte lucioase și mate, precum și motive naturale și manichiură în stilul minimalismului.

Roz

Este nuanța de cuarț trandafir, pudră care va arăta natural și delicat pe unghii scurte. Și oferă unghiilor o notă de tandrețe și magie. Încearcă combinații în două tonuri cu lac roz, de exemplu, cu gri, bej, lăptos, albastru. Poți completa o manichiură roz pal cu un decor strălucitor. De exemplu, frunză argintie/sclipici pe roz arată deosebit de drăguț și la modă.

Galben pal

Culoarea galben deschis la modă este o nuanță foarte versatilă, indiferent de designul unghiilor face frumusete. Și arată, desigur, delicat și cu pretenție la modern, modă și relevanță.

French delicat pentru unghii scurte

Pentru a crea o manichiură delicată, cel mai bine este să faci un french în culori pastelate – o inovație pentru cei care s-au săturat de clasic. Extravaganța ușoară va fi adăugată de desene laconice și elemente decorative. Și poți dezvolta și tema french-ului de artă. Adică, decorează vârfurile unghiilor cu modele delicate în stil de abstract, geometrie sau într-o temă naturală.

Manichiură scurtă la modă, cu frunze delicate

Designul delicat al unghiilor scurte nu exclude desenele. Și poți completa oricând manichiura la modă cu frunze de culoare verde deschis sau folie auriu/argintiu.

Manichiură mată delicată pentru unghii scurte

Într-o manichiură mată cu o bază nude sau „goală”, florile minuscule stilizate de diferite nuanțe arată grozav. Pe lângă o grafică discretă – în alb și negru. Și nu uita de finisajul la modă cu fulgi negri accentuați – gen ouă de prepeliță.