Manichiură delicată pentru unghii scurte: fotografii cu tendințele modei

O manichiură blândă este o unghie moderată, s-ar putea spune chiar, lungime scurtă, pastel, nuanțe naturale și calme, design elegant. Un astfel de design de unghii nu va atrage atenția, dar va arăta nobil și elegant.

Dacă ești în căutarea unor idei de unghii scurte subtile, atemporale și elegante, consultă aceste modele frumoase de manichiură pentru toate ocaziile.

Poți amesteca și potrivi aceste nuanțe perfecte în orice perioadă a anului. În acest an, tendința este astfel de nuanțe blânde: lăptic, roz deschis, bej, caramel, verde palid, liliac, albastru, gri.
În plus, culorile și nuanțele delicate sunt în armonie cu orice îmbrăcăminte și stil.

Modelele de unghii pastelate sunt cu siguranță în tendințe și sunt un clasic atemporal.

Nuanțele pastelate arată bine pe unghiile de orice formă și sunt grozave pentru unghiile scurte. Am selectat cele mai la modă și stilate idei de manichiură pastel cu elemente de design.

Atunci când alegi o manichiură delicată cu desen pentru unghiile scurte, folosește o culoare de bază moale pentru bază și modele elegante pentru design.

Manichiura cu pietre poate fi purtată atât în ​​viața de zi cu zi, cât și pentru o ocazie specială. Atunci când alegi pietricele pentru un design delicat pe unghiile scurte, oferă preferință modelelor minimaliste pe o unghie. Pietrele pentru manichiură vin în toate formele, dimensiunile și culorile și le poți combina pentru a crea modele uimitoare.

Modelele florale de unghii sunt mereu în tendințe, datorită feminității și delicateții pe care le aduc degetelor, dar pot fi purtate în orice perioadă a anului.

 

Un model floral delicat pe bază de nude arată atât de frumos și în largul său, încât este imposibil să nu te îndrăgostești de o astfel de manichiură.

După ce ai ales mai multe nuanțe frumoase la modă, poți face o mega manichiură multicoloră la modă pentru unghiile scurte. Nuanțele delicate pentru manichiură pot fi alese într-o singură schemă de culori sau pot fi jucate în contrast.