Manichiura de top – cele mai trendy modele

Cel mai dificil lucru pentru a avea o manichiura frumoasa va fi alegerea tipului dorit, deoarece există mai multe tipuri de manichiură.

Manichiura mereu are de spus ceva despre personalitatea unei femei. De-a lungul timpului se poate de spus că a fost ridicată la nivel de artă. Indiferent ce stil vestimentar avem, mereu alegem dintre ultimile tendințe.

Simplitatea este mereu la modă. Poți alege o manichiură simplă minimalistă, iar dacă vrei să creezi iluzia unor unghii mai lungi, alege manichiura ascuțită.

Atunci cînd discutăm despre o manichiură perfectă, gândul nostru zboară direct la clasica manichiură french. Unii ar spune că acest model poate ține de domeniul trecutului, dar abordând la diferite tehnici nail art, poți crea o adevărată artă.

Manichiura în nuanțe colorate arată cât se poate de original. Culorile arată specatculor atât pe unghii lungi, cât și pe cele scurte. Nuanțele aprinse semnalizează o personalitate puternică, veselă și plină de energie.

Pe unghiile tale poți folosi desene romantice șe femenine ispirate de flori. Manichiura cu temă florală sunt realizate astfel încât să imite cât mai bine realitatea. Manichiura cu temă florală nu este deloc ușor de realizat, de aceea implică creativitate șă stil.

Manichiura mate a intrat rapid în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor în acest sezon. Ea reprezintă o combinație de texturi, culori și aplicații creând un model de manichiură elegantă și ingenioasă.

Tendința acestui sezon care domină sectorul vestimentar se îndreaptă și spre capitolul unghii. Așa dar poți opta pentru manichiură nude sau cea colorată, cu siguranță vei stârni interesul celor din jur.