Manichiura de toamnă cu frunze de arțar – 25 de idei la modă

Femeile moderne știu că o manichiură îngrijită este la modă în orice sezon al anului. Cele care iubesc culorile de toamnă vor fi bucuroase să și le aplice și pe unghii.

Manichiură tematică de toamnă este mereu originală și romantică. Ea poate fi simplă și fermcătoare. Simbolurile și culorile sale crează un design magnific.

Natura însăși ne spune ce culori vor arăta cel mai avantajos toamna. Mai întâi de toate este: portocaliu, vișiniu, gri, negru, galben, amăriu, auriu. Manichiura cu o singură nuanță va fi relevantă, dar dacă folosiți mai multe nuanțe deodată, atunci mâinele nu vor trece neobservate.

Designul manichiurei de toamnă este foarte divers și vă permite să găsiți idei creative chiar și din natură. Cele mai populare sunt desenele cu frunze de arțar, realizate în culori de galben, portocaliu, auriu.

Frunza de arțar – este unul din cele mai puternice simboluri ale manichiurei de toamna. O manichiură cu model detaliat al unei frunze de arțar arată blînd și foarte femenin. Iubitorii de manichiură roșie pot utiliză imaginea unei frunze de arțar cu nuanțe luminoase de roșu. Frunzele de arțar pot fi desenate în diverse moduri.  La fel de frumos este și modelul inspirată din manichiura franțuzeasca cu aplicarea pe degetul inelar al simbolului de toamna.

Designul de unghii pentru toamnă arată cu siguranță femenin și elegant. Nuanțele calde oferă un aspect plăcut și agreabil.

Pentru o imagine impecabilă, vă sugerăm să alegeți o maniciură luminată de toamnă cu modele originale în stil minimalist.

Inspirați-vă din următoarea galerie foto:

1.

2.

3.

4.

 

 

5.

6. 

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.