Manichiura de lux – top cele mai frumoase idei

Manichiura de lux este un atribut de neînlocuit pentru crearea unui look impecabil. Creativitatea nu are limite, iar manichiura de lux demonstrează acest lucru.

Unghiile îngrijite sunt o adevarată carte de vizită pentru orice femeie care se respectă. Ce poate fi mai frumos decât o manichiură perfectă tot timpul? Acest lucru îl poți avea datorită varietății modelelor de unghii din zilele noastre.

Dacă iți dorești să ieși în evidență, cu siguranță vei apela la o manichiură luxoasă, care îți va crea un aspect excentric.

1.

Experții din domeniu s-au raportat la nevoile doamnelor și domnișoarelor și au revenit în sprijunul acestora cu o gamă largă de modele de unghii.

Unghiile cu gel vor rămâne în continuare în topul preferințelor. Atunci când vine vorba despre diversitatea modelelor, aceasta diferă în funcție de lungimea unghiilor. Pentru unghiile mai scurte poți alege modele de unghii în două culori. Pentru unghiile lungi alege un model dintr-o singura culoare, de preferat caldă și nu foarte stridentă.

2.

Pentru femeile care își doresc o manichiură mai femenină, pot alege în continuare să-și facă manichiura french. Este un model care se potrivește la fel de bine și mireselor, dar și femeilor de afaceri.

Dacă îți plac unghiile colorate sau cu aplicații ingenioase, sigur vei fi încântată de gama largă de modele expuse mai jos.

3.

De asemenea, manichiura nu trebuie neapărat să fie stridentă. Poți alege modele simple în nuanțe pastelate, fără să apelezi la ceva extravagant. De exemplu poți să alegi un roz pal, un nude sau o nuanța de roșu, dar nu foarte aprinsă. Acest tip de manichiură se potrivește activităților de zi cu zi.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.