Manichiură de afaceri: poze cu unghii cu design pentru birou

Idei de manichiură pentru birou

O manichiură de afaceri cu lipsă de culori strălucitoare și decor mare se va completa perfect cu o imagine pentru muncă, va arăta adecvat și profesionist. Cerințe generale pentru stilul unghiilor de afaceri: reținere și concizie. Cea mai relevantă soluție ar fi un french, gradient francez sau mono. Libertățile sunt permise în alte modele: geometrie, imprimeuri clasice, dacă acestea sunt combinate cu o manichiură strictă. Acest design va fi universal și potrivit pentru toate look-urile, de la seturi de lucru/business până la casual.

Fetele care urmează un cod vestimentar de afaceri sunt obișnuite să-și atingă obiectivele în probleme care sunt importante pentru ele. O varietate de idei de manichiură de afaceri permit alegerea unui design elegant atât pentru un costum business, cât și pentru o rochie strictă.

French

Manichiura french albă clasică arată elegantă, dar uneori vrei un pic de varietate. Întrucât french-ul modern este o abordare personală a design-ului.

French-ul colorat este una dintre cele mai la modă opțiuni. Poți experimenta cu culoarea și să te oprești la nuanțe calme, aproape de
nuanțe formale. O caracteristică poate fi o imprimare ușor vizibilă, de exemplu, flori, dungi șivaluri.

Stil minimalist

Manichiura minimalistă este un model pentru stilul de afaceri. Trăsătură distinctivă: minimalismul este naturalețea, simplitatea și concizia designului. Baza generală: simplu, calm sau transparent. În plus, este importantă combinația potrivită. Preferi desenele? Poți alege cel puțin
idei minimaliste cu abstracție strictă, puncte, dungi.

Manichiură nude

Manichiura nude va completa perfect aspectul pentru serviciu, evenimente de seară sau întâlniri de afaceri. Arată frumos cel mai simplu design de unghii, facut cu câteva nuanțe de lacuri nude. Și o manichiură poate străluci cu culori noi dacă adăugi puțin aur la colțurile unghiilor. Dacă dorești să muți gradul în lateral este suficient să adăugi cu atenție imprimeuri florale.

Manichiură maro

Culorile închise de maro sunt notabile. Aceste nuanțe poartă moda, noblețea și filosofia stilului de birou. Iubitoarele de business chic
pot alege un french maro mat sau o combinație minunată de maro cu roz . Pentru cele mai îndrăznețe fete manichiura maro cu portocaliu pe degetul din mijloc, design cu detalii asimetrice, imprimeu floral.