Manichiură de afaceri: poze cu un design frumos și elegant

Mâinile spun multe despre noi, iar dacă ești genul de persoană care nu vrea să atragă foarte mult atenția asupra sa, dar vrea să arate mereu bine, atunci un design de manichiură simplu și elegant ar fi cea mai bună opțiune.

Un look elegant și eficient de birou este alcătuit din mulți factori, dar rolul principal în el este jucat de elemente precum accesorii, coafura, machiajul și, bineînțeles, manichiura.

Manichiura de birou de afaceri este cel mai adesea opțiuni pastelate ușoare, cu decor și design minor. O astfel de manichiură arată potrivită sub orice ținută de afaceri și imaginea în ansamblu.

Te invităm să faci cunoștință cu ultimele noutăți ale manichiurii de birou, care te vor ajuta să vă diversifici stilul discret de birou.

Manichiura de afaceri în stilul minimalism

O manichiură în stilul minimalist arată grozav într-o textură mată și lucioasă, cu modele de accent discret. Modelele reale în minimalismul manichiurii sunt floristeria, geometria, modelele abstracte cu ceață. Pentru o manichiură minimalistă, poți folosi nu numai nuanțe deschise, ci și culori precum muștar, albastru, liliac, verde și altele.

Design abstract

Un design abstract al unghiilor este o alegere excelentă pentru cei care iubesc ceva ieșit din comun și unic. Atunci când alegi un design abstract pentru o manichiură de afaceri, oferî preferință nuanțelor pastelate pentru bază și modelele puțin mai strălucitoare, dar nu prea sfidătoare.

Manichiura nude în stil business

Paleta nude de lacuri este cea mai ideală pentru o manichiură business, toate nuanțele arată grozav atât cu un strat simplu, cât și cu un design.

Design elegant cu geometrie

Această manichiură este iubită pentru stilul său neobișnuit, simplitate și, în același timp, evidențiere. Designul poate include diverse forme geometrice, linii și dungi. Pentru o manichiură de afaceri în stilul geometriei, încearcă să nu utilizezi mai mult de 2-3 culori în design.

French

Cel mai clasic design de unghii din toate timpurile este manichiura franțuzească și este perfectă pentru orice ocazie, inclusiv pentru o manichiură business.