Manichiura curcubeu: poze cu idei frumoase

Manichiura curcubeu pătrunde în tendințele modei. Sezonul cald a adus cu el idei noi de la maeștrii nail art cu o paletă strălucitoare. O vacanță adevărată creează culori pe unghii de toate formele și dimensiunile în modele neobișnuite. De exemplu, desenele curcubeului ale unui unicorn, melc, floare sau fluture pot deveni o adevărată decorare a unghiilor. Oferim o prezentare generală, fotografii și noutăți ale manichiurii curcubeu.

French curcubeu

French-ul poate fi și el strălucitor. Și nuanțele de neon pe un substrat transparent și nude arată grozav. Așadar, clasicul actualizat al manichiurii franțuzești va străluci într-un mod nou dacă adăugi un pic de tonuri strălucitoare. French-ul curcubeu este realizat în diferite stiluri, inclusiv tranziție în gradient și tehnica „mâini diferite”.

Manichiură cu gradient curcubeu

În special pentru unghiile lungi în formă de migdale, un gradient curcubeu este cea mai bună soluție. Aici sunt permise diferite direcții de tranziție și estomparea lor. Pe o unghie pot fi mai multe culori sau întreaga paletă. De regulă, gradientul este plasat orizontal.

Manichiură curcubeu pastel

Fashioniste care preferă o manichiură delicată și senzuală nu trebuie să dispere pentru că tendințele modei au fost adaptate pentru ele. Culorile curcubeului mai pastelate vor arăta sofisticate și drăguțe. Această opțiune este cea mai potrivită pentru unghiile scurte de formă pătrată sau ovală. Ca accent, poți folosi desene de contur sau autocolante sub formă de flori sau inimioare.

Manichiură curcubeu multicoloră

Poți realiza un strat monocromatic în absolut orice culoare sau nuanță de curcubeu. O proprietate uimitoare a paletei curcubeu într-o combinație armonioasă a tuturor celor 7 culori. Ca idee interesantă, maeștrii sugerează să apelezi la o manichiură „în dungi”, realizată sub forma unei texturi tridimensionale. În caz contrar, această tehnică se numește „unicorn”, din cauza similitudinii sale externe. Mai potrivit pentru stilul de zi cu zi, designul este sub forma unui gossamer multicolor, realizat pe o bază transparentă. O astfel de artă a unghiilor este mai restrânsă, dar nu mai puțin atractivă.