Manichiura cu strasuri, sclipici și motive florale: cele mai elegante 22 modele de unghii din această toamnă

Manichiura cu o răsucire

Nuanțele obișnuite și calme ale lacurilor deranjează rapid, dar ce se întâmplă dacă desenele strălucitoare și luminoase nu le plac deloc? Există o singură cale de ieșire – să îți cauți evidenția pentru manichiura originală. Stăpânii au întotdeauna câteva trucuri pe care nu le vei conștientiza.

Puțin strălucire nu va răni pe nimeni, dacă credeți și acest lucru, cereți stăpânului să facă un design atrăgător cu sclipici pe una sau o pereche de unghii. Acest lucru va reînvia instantaneu manichiura, iar dacă adăugați aici și un top mat, un pic de stras și bulion, rezultatul va fi pur și simplu impresionant.

La apogeul popularității de azi, web, cereți vrăjitorului să experimenteze cu un design similar, alegând nuanța de bază de calm calm. Kamifubiki, strasurile mici pot adăuga puțin strălucire, dar chiar și fără ele, designul se va dovedi original.

Folia aurie, argintie, imprimată pe o pereche de unghii deasupra unei nuanțe nude de lac, va face interesanta manichiura. Doar o linie clară trasă de un lac strălucitor va atrage atenția asupra lungimii unghiilor, a harului lor.

Dacă nu există suficientă ușurință și tandrețe, merită să fiți atenți la motivele florale, acestea rămân relevante în ciuda perioadei anului în afara ferestrei. Nu este nevoie să desenați maci strălucitoare, doar o singură floare mică sau doar o aluzie a acesteia conturată de linii fine va fi suficientă pentru ca designul să strălucească cu o dispoziție complet nouă.

Incrustat cu strasuri este bun, deoarece atrage instantaneu ochii spre unghii, dar aici trebuie să cunoașteți măsura, nu transformându-se într-o adevărată capotă.

Doar câteva linii, un indiciu al unei flori care apar sau o compoziție frumoasă de strasuri vor transforma o manichiură cu o nuanță de bază, calmă, ceea ce o va face mult mai interesantă. Experimentați găsindu-vă punctul culminant în această toamnă.