Manichiura cu sclipici și strasuri: 16 exemple de unghii strălucitoare din acest sezon

Dacă îți place să strălucească, stilistii sunt gata să te placă – o manichiură cu accente strălucitoare este din nou în vârful popularității! Cum să nu exagerați cu strălucire și să faceți un design de unghii cu adevărat elegant, elegant și respectabil? Vom spune în articolul nostru.

Unghiile monocrom în tonuri blânde, restrânse arată blând și scump, mai ales dacă unul, accent, degetul este evidențiat cu strălucire.

Dacă toate unghiile sunt decorate cu lac strălucitor, o astfel de compoziție va fi supraîncărcată și vulgară. Combina strălucirea cu pastelul în diferite nuanțe – aceasta este o opțiune câștig-câștig.

Ornamentul floral în stil minimalism se potrivește perfect cu splendoarea. Este atât o compoziție tandră, romantică și feminină.

Lacul cu sclipici mari este un tip de decor foarte popular în manichiură. Acest design este extrem de interesant și expresiv.

Designul lunar și lunar este incredibil de elegant, în special cu un plus genial.

Dacă nu sunteți sigur ce doriți, alegeți minimalismul. Compozițiile ușoare, aerisite, reținute arată întotdeauna mai avantajoase decât cele voluminoase și complexe.

Naturalitatea și minimalismul se vor încadra în orice imagine – acesta este principalul avantaj. Pur și simplu este imposibil să greșești!

Spargele economisesc perfect compoziții monotone, plictisitoare. Mai mult, într-o performanță restrânsă, strălucirea arată cu adevărat lux și stare.

Arta de unghii negru lucios argintiu este o combinație incredibil de elegantă. Această combinație este perfectă pentru imaginea zilnică și solemnă.

Glossul este magnific cu un finisaj mat și lucios, ceea ce îl face cât mai versatil.

Indiferent de manichiura ai alege, principalul lucru este că se potrivește imaginii tale, nu este prea complicat și complicat. Amintiți-vă că principalul trend vestimentar al sezonului este eleganța naturală!