Manichiura cu sclipici nu iese din tendințe: 55 exemple de unghii pentru ținuta ta zilnică

Manichiura pentru sărbători este adesea asociată cu sclipiciul. Fiind că anume atunci ea este cu adevărat strălucitoare.

Dar manichiura cu sclipici poate fi aleasă nu numai pentru ocazii festive și solemne, ci și pentru ținuta ta zilnică. Glitterul are o textură și culoare diferită, ceea ce îți permite să realizezi o versiune mai luminoasă sau mai blândă a manichiurii.

Astfel, am adunat mai multe idei de manichiură strălucitoare, care neapărat trebuie să le încerci!

Manichiura franțuzească cu sclipici

Maeștrii din întreaga lume, experimentează neîncetat cu unghiile french, creând opțiuni noi și mai elegante. Astfel, a apărut manichiura french cu sclipici.

Formarea liniei ”zâmbetului” se face acum cu sclipiciul, în loc de oja sau vopsele obișnuite. Culorile mai delicate și mai deschise creează un ansamblu nud.

Dar în locul formei tradiționale a zonei de zâmbet, precum și a culorilor delicate, se pot folosi sclipici mai strălucitor și mai saturat. Se aplic atât orizontal, vertical, cât și pe diagonală.

Manichiura cerul înstelat

”Cerul înstelat” este o manichiură foarte strălucitoare și originală, care este realizată datorită sclipiciului. Aici sarcina principală constă în imitarea cerului înstelat.

Adesea într-o astfel de manichiură se folosesc acoperiri negre, albastre și gri, iar sclipiul de culoare albă, gri, argintiu și auriu, care aseamănă cu stelele.

Manichiura cerul înstelat va arăta la fel de bine pe diferite lungimi ale unghiilor: scurtă, medie, lungă.

Unghii mate cu sclipici

Oja mată are un efect excelent de eliminare a strălucirii de pe oricare suprafață vopsită. Meșterii creează cu îndemânare un ameste de culori acromatice – alb și negru cu un astfel de strat de catifea. Acestea sunt cele mai populare combinații.

De asemenea, cu această manichiură cu sclipici se combină perfect geometria elegantă, dantela și nisipul acrilic.

Paleta de culori pentru acoperirea unghiilor este diversă și bogată, cum ar fi: culori nude, pastelate cu sclipici strălucitor sau o acoperire strălucitoare cu sclipici transparent.

Manichiură blândă cu sclipici

O alegere bună pentru manichiură ar fi folosirea ojei delicate perlate. Nuanțele de roz deschis, liliac, perlă, crem, caramel și altele – merg bine cu sclipiciul argintiu și auriu.

Deseori, femeile aleg să facă o acoperire cu sclipici pe una sau două unghii, iar restul să fie lăsate fără decor. Fiind că, frumusețea unei manichiuri blânde constă în simplitatea ei.

Manichiură strălucitoare cu sclipici

Manichiura cu sclipici este potrivită pentru sezonul de vară, unde poți folosi diverse culori. În principiu, sclipiciul va fi relevante și pentru un imprimeu de iarnă, dar în culori mai reci.

Manichiura de nuntă cu sclipici

Nici o manichiură de nuntă nu se poate face fără sclipiciul care împodobește întreaga placă a unghiilor sau o parte din ea. Aceasta este cea mai aprinsă și mai strălucitoare versiune a manichiurii cu sclipici, în care maeștrii încearcă să accentueze mai mult sclipiciul, folosind strasuri și oja perlată.

Manichiura de nuntă cu sclipici este realizată pe unghii scurte, medii si lungi. Sclipiciul poate avea o textură diferită, de la praf fin, până la ”solzi” mari. Sclipiul holografic va arăta deosebit de fantastic.