Manichiura cu efect de oglindă, noul trend pe care trebuie să-l încerci. 50 de fotografii

Nu cu mult timp în urmă, a început să fie populară manichiura cu efect de oglindă. Ea este incredibil de elegantă și perfectă pentru majoritatea ținutelor, creând look-uri armonioase.

În acest articol vei afla ce este o manichiură cu efect de oglindă și exemple minunate de aplicare a acesteia.

Ce este manichiura cu efect de oglindă

O manichiură cu efect de oglindă este obținută datorită aplicării unei oje speciale cu efectul de strălucire metalică. Astfel de ojă specială  există în diverse culori, unde nuanțele cele mai populare sunt roșu, roz, crom, auriu, holografic și altele.

Unghii french oglindă

Manichiura franțuzească clasică nu își va pierde niciodată popularitatea. Datorită ojei cu efect de oglindă, unghiile french vor arăta mai elegante și mai neobișnuite.

Unghii vopsite în aur fantastic

Culoarea aurie este culoarea luxului și a bogăției. Oja de aur îți va crea o manichiură frumoasă pe unghii, făcând degetele să arate extrem de bine. Există nuanțe mai luminoase și mai subțiri de tonuri aurii, astfel încât să poți alege exact nuanța de care ai nevoie.

Manichiură în roz glazurat

O versiune foarte feminină și ușoară a manichiurii este un roz cu efect de oglindă. Poate avea un ton mai saturat sau poate avea o nuanță mai delicată. Dacă cu prima opțiune poți crea look-uri frumoase, de seară, atunci cu a doua poți crea altele mai feminine și fine.

Manichiură roșie fatală

O manichiură roșie cu efect de oglindă este alegerea perfectă pentru femeile curajoase și încrezătoare. Cel mai interesant este că oja roșie cu efect de oglindă, îți fac vizual unghiile mai mari. Prin urmare, dacă ai unghiile scurte, atunci nu ezita să alegi exact această culoare, și manichiura ta va fi ideală.

Unghii cromate

Nuanțele de crom sau metalic sunt cele mai căutate culori pentru oja cu efect de oglindă. În astfel de unghii te poti oglindi.

Această culoare poate completa cu ușurință orice ținută și se potrivește cu orice haine. Manichiura în crom clasic, poate fi utilizată atât vara, cât și iarna, deoarece culoarea metalică este universală.

Manichiură holografică

Unghiile holografie sunt o obținute excelentă în caz că dorești să ai o manichiură originală și creativă. Holograficul se combină perfect cu multe culori și strălucește uimitor la soare.

Culoarea sa profundă pare să aibă un efect tridimensional 3D, forțându-te pe tine și pe ceilalți să atragă o atenție deosebită unghiilor tale!

Unghii nude

În momentul de față, există o cantitate imensă de nuanțe pentru oja cu efectă de oglindă. Cea mai mare parte a paletei este formată din culori nude sau pastelate care îți permit să creezi o manichiură discretă și blândă.

Idei de manichiură de lux

Unghiile oglindă, într-o combinație armonioasă de două culori, folosind decor sau desen sunt o opțiune elegantă și la modă pentru orice anotimp.

Concentrează-te pe o singură unghie, evidențiind-o cu o ojă cu efect de oglindă. Sau invers, folosește această ojă pe toate unghiile, dar lasă o unghie, pe care să o accentuezi, făcând-o mată sau cu sclipici.

O altă opțiune care va crea un aspect scump al manichiurei, va fi utilizarea unei oje multicolore, care va evidenția fiecare unghie separat.