Manichiură cu design pictat: poze cu idei noi

Designul unghiilor cu un motiv creează o unicitate în imagine – acest lucru este apreciat de societatea modernă. De aceea toată lumea se străduiește să aducă ceva individual, inclusiv maeștrii de manichiură. Desenele și modelele care sunt create manual aproape întotdeauna nu au analogi, ceea ce poate evidenția și sublinia în mod avantajos originalitatea unei fashioniste.

În acest articol, arătăm cum să proiectați o manichiură într-un mod la modă și original folosind desene. Mai jos este o selecție foto foarte frumoasă cu exemple de idei de design de unghii în funcție de lungimea, stilul și tehnica aleasă.

French cu desene

În sezonul care urmează, într-o notă pozitivă, maeștrii oferă noutăți  de french cu desen. Tehnica clasică se armonizează perfect cu modelele de contur și florale. De asemenea, desenul în sine poate deveni un chenar, constă din mai multe linii și bucle. Ce va părea proaspăt și interesant, având în vedere tendințele actuale.

Unghii scurte cu desene

Ca idee pentru proiectarea unghiilor scurte, este potrivită o paletă pastelată cu motive. Cea mai populară temă a deserturilor și a plantelor, care subliniază starea de spirit romantică a primăverii  sau verii. Ciocolatele sau păpădia în stilul culorilor moi vor arăta drăguț și atractiv. Și frunzele noi de ferigă sau frunzele suculente de papaya vor adăuga originalitate imaginii.

Unghii lungi cu desene

Există și opțiuni interesante pentru unghiile lungi. În special, elementul de apă sub formă de valuri furioase și un apus de soare într-un desen detaliat adaugă magie. Un astfel de desen va atrage atenția prin acuratețea și frumusețea sa. Sau desenele strălucitoare care creează iluzia unei imagini tridimensionale pot face parte dintr-o imagine îndrăzneață.

Desene pe un fundal transparent de unghii

Din ce în ce mai multe fete preferă bazele de camuflaj. Unul dintre avantajele unei acoperiri transparente și translucide este că nici măcar un desen de dimensiuni mari nu pare voluminos. Deoarece nu ocupă întreaga zonă a unghiei. Înainte de a alege un desen, trebuie de luat în considerare nu numai, ci și locurile în care va fi plasat.