Manichiură cu auriu: noutăți de design la modă 2022

Manichiura aurie este o tendință din 2022 cu care se poate juca în diferite moduri.
Combină designul în diferite stiluri și nuanțe, astfel încât manichiura de zi cu zi să arate adecvat. Am pregătit o selecție dintre cele mai la modă și neobișnuite noutăți foto de manichiură, în care decorul auriu se reflectă în toată splendoarea sa. Este foarte posibil să fii interesată de modelele de unghii în culori strălucitoare bogate cu auriu, culori pastelate ale unghiilor  sau baze de culoare translucide cu decor cu sclipici.

O unghie cu auriu

La prima vedere, poate părea că designul auriu al unei singure unghii arată frumos doar în ideile festive de manichiură și în vacanță. Dar totul depinde de cum îl învingi. Dacă alegi tonuri clasice sau culori bej plus foița de aur, obții un design destul de potrivit pentru condițiile de zi cu zi.
De exemplu, ar trebui să te gândești la variații de manichiură alb, vișiniu, negru sau roșu cu auriu pe o unghie.

Manichiură cu folie de aur

Te rog să reții: la acest design pot fi adăugate cu ușurință desene – pictate manual, glisor, ștanțare, lângă care vor fi decor auriu, cum ar fi dungi de folie sau sclipici. În plus, s-ar putea să fie un favorit al laptelui absolut tuturor fashionistelor cu gradient cu ștanțare și resturi de folie cu blat mat.

Manichiură cu sclipici auriu

Decorul strălucitor de culoare aurie inspiră întotdeauna noi idei de manichiură. O combinație neobișnuită de nuanțe pastelate de lac și sclipici arată foarte blând și armonios datorită nuanțelor delicate de roz, mentă, lapte, albastru, liliac. O manichiură cu accent roșu sau negru cu paiete aurii mari sau mici va aduce o notă de solemnitate și severitate.

French cu auriu

O combinație de unghii foarte activă pentru cei care preferă manichiura  french cu varfuri albe sau colorate. Și din moment ce francezii au revenit la apogeul modei – privește spre french verde cu folie aurie, french alb cu lapte gradient și sclipici.