Manichiura cere creativitate: 20 de imagini a unghiilor transformate în opere de artă

Astăzi este dificil să ne imaginăm că în trecut, manichiura era în esență doar o procedură igienică, pentru a avea unghiile îngrijite. Acum ea a devenit o artă, o direcție independentă în modă și orice manichiură cu bună seamă, a devenit o adevărată operă de artă pe degetele feminine.

Oare este de mirare că designerii din întreaga lume se străduiesc să ne uimească în mod constant cu idei noi de manichiură?

Designul unghiilor din această toamnă promovează feminitatea, originalitatea și imaginația, oferindu-ne o mulțime de idei pentru creativitate.

De aceea, am adunat pentru tine 20 de imagini a unghiilor transformate în opere de artă!

Manichiură cu imprimeu de ziar

Ce ai dori să scrii pe unghiile tale? Poate câteve versuri melancolice de toamnă?

Unghii mate cu decor

Pentru o ținută elegantă este potrivită o manichiură mată, decorată cu pietre și elemente florale sau fluturi. Anume unghiile mate creează această imagine blândă și moale.

Unghii pătrat ovale cu linii și detalii florale

Dacă dorești o manichiură fină, gingașă și moale, să știi că niște linii și detalii florale simple sunt elementele necesare pentru aceasta!

Monograme pe unghii

Devine tot mai populară aplicarea monogramelor pe unghii, odată ce se respectă un echilibru cromatic și ornamental. Cu astfel de manichiură vei ieși cu siguranță din anonimat!

Unghii cu gel și sclipici

Încă o opțiune minunată pentru ați împrospăta ideile de manichiură elegantă pentru această toamnă!

Manichiură cu desen simplu și minimalist

Desenele simple și minimaliste pe unghii sunt acum în trend. E important să alegi culori deschise și să combini cu atenție alte ornamente, cum ar fi pietrele, strasuriel etc.

Manichiură geometrică

Figurile geometrice regulate și neregulate au devenit un ornament popular pentru manichiură. Îndeosebi în combinație cu pietre, strasuri și alte elemente de decor, manichiura geometrică este o opțiune impresionantă pentru o ținută fără cusur.