Manichiura care nu iese din modă: 30 de Modele de unghii în stil French!

Rutina de îngrijire și menținere a frumuseții a devenit o parte integrantă a vieții noastre, există unele lucruri fără de care nu ne mai putem imagina existența. Pentru multe femei, manichiura face parte din lista acestor lucruri.

Una dintre cele mai populare tendințe ale anului 2019 rămâne manichiura franțuzească. Acest model pune accentul pe naturalețe și simplitate și este cel care se potrivește oricărei ținute. Probabil, din aceste motive nu se va demoda niciodată!

Inspiră-te și alege unul dintre modelele prezentate mai jos! 

Poți opta pentru o manichiură franțuzească colorată, cu sclipici sau diverse aplicații, care încă se află în topul preferințelor.

Culorile intense de verde, galben, roșu, maro și desigur negru, elimină toate stereotipurile manichiurei french clasice și celei în nuanțe deschise. Ce te împiedică să le încerci?

Manichiura French a fost, este și va fi mereu la modă.

Indiferent de ocazie, ținută sau vârstă, cu acest tip de manichiură nu o vei da în bară niciodată!

Ai o pasiune aparte pentru stilul de manichiură franțuzească? Află că acum acesta poate fi mult mai sofisticat și versatil, în același timp, tehnica de bază rămâne aceeași.

Pe cât de simplu pare acest tip de manichiură, pe atât de multă atenție, pricepere și profesionalism necesită. Nu ezita să apelezi la un profesionist cu experiență pentru a te bucura de unghiuțe frumoase și îngrijite!

Știai că manichiura franțuzească a apărut ca urmare a nevoii femeilor de a etala unghii cât mai naturale și sănătoase?

Inițial, femeile franceze au început să folosească pasta albă pentru vârful unghiei și vopsea rozalie pentru a ascunde imperfecțiunile de pe placa unghială.

Dacă la început french însemna doar albirea vârfului unghiei, această tehnică a evoluat extrem de mult și astfel, în zilele noastre putem să creăm diverse modele și decoruri în acest stil.

Dacă te-ai hotărât să optezi pentru clasica manichiură franțuzească poți alege orice combinații de culori, important este să se asorteze. Pune-ți imaginația la contribuție!