Manichiură care arată întotdeauna scump: 5 cele mai bune opțiuni

Mâinile bine îngrijite vor servi întotdeauna ca decor principal al oricărei fete. Dar există încă opțiuni pentru îmbunătățirea aspectului unghiilor cu o manichiură. În acest articol, îți spunem ce design va arăta întotdeauna luxos.

Camuflaj delicat

Naturalitatea și frumusețea mâinilor femeilor va fi subliniată cu o astfel de manichiură. Datorită stratului de camuflaj, culoarea și textura unghiilor sunt uniformizate. Un bonus  al acestei nuanțe este durata de purtate a acestei manichiuri.

French

Cel mai popular și căutat tip de manichiură. Nu numai în opinia maeștrilor și clienților, ci și a creatorilor de tendințe. Este acest strat care se potrivește oricărui stil, de la sport la birou. Manichiura franțuzească arată grozav pe diferite forme și lungimi de unghii.

Roșu clasic

Roșul este un clasic fără cusur. Culoarea câștigătorilor, a oamenilor deliberați, încrezători în sine. Cel mai important lucru, atunci când alegi, este să găsești roșul care se va potrivi tipului tău de culoare. Saloanele de înfrumusețare oferă o mare varietate de nuanțe de roșu pentru fiecare gust, care vor satisface absolut orice fată.

Tatuaj pe unghii

Acest tip de manichiură s-a dovedit deja nu numai în viața „obișnuită”, ci și pe covorul roșu. Atunci când faci acest design, cel mai bine este să folosești un ton translucid ca bază. Și pentru a crea un „tatuaj”, poți folosi plăci de ștanțare, datorită lor vei putea transfera orice imprimeu care va semăna cu un tatuaj pe o unghie. Pasul final este aplicarea unui finisaj mat peste designul finit.

Mat

Finisajul mat atrage nu numai ochii, ci și mâinile, vrei mereu să simți ceva moale și plăcut, un fel de antistres, atingându-l, nu vrei să renunți la atingerea mâinilor. Straturile mate de finisare au efect antistatic și sunt ușor de curățat. O astfel de manichiură nu atrage praful, nu se murdărește, nu schimbă culoarea stratului, așa că purtarea unui astfel de strat îi va oferi proprietarului o plăcere maximă.