Manichiură aurie: selecție de idei de unde să te inspiri

Manichiura aurie este în topul tuturor fashionistelor în acest sezon1. Și din motive întemeiate! Sclipiciul atrage privirile celorlalți, designul arată întotdeauna elegant. Principalul lucru este să alegi o idee care se potrivește stilului și situației tale.

De ce va fi populară această nuanță toamna? Răspunsul este de găsit la psihologi! În perioadele de despresie și deznădejde, o manichiură frumoasă aurie va deveni antidepresivul tău personal, forțând viața să se joace cu culori noi.

Șic strălucitor pentru orice ocazie.

Nuanțele aurii sunt bune atât pentru unghiile lungi, cât și pentru cele scurte.

Manichiura aurie la modă nu este doar unghiile vopsite într-o nuanță aurie. Opțiunile de manichiură de aur la modă includ toate modelele care folosesc efectul aurului într-o varietate de soluții și combinații.

Strălucește la maximum!

O altă soluție elegantă.

Mulți sunt conștienți de faptul că french-ul clasic este acum mai mult un anti-trend decât o tendință. Dar o astfel de variație cu vârfuri aurii de unghii este la modă și relevantă în acest sezon.

Și această opțiune este relevantă.

Pentru cele cărora le place să iasă în evidență!

Nuanța aurie este o alternativă bună la culorile clasice bej, roșu, albastru. Mulți s-au săturat deja de ele, își doresc cu adevărat ceva nou.

Manichiura aurie de lux atrage întotdeauna atenția și este considerată unul dintre cele mai elegante și festive modele de seară. Și din nou, acoperirea a fost făcută cu un lac de gel reflectorizant.