Manichiura astrologică cu propria diagramă natală: de ce ar fi bine să o faci și tu

Într-o perioadă destul de complicată, cu o agendă mereu plină, o manichiură te poate face să te pierzi, măcar pentru câteva ore, pentru a uita de rutina obositoare. Poți mereu să te adâncești în modele tot mai interesante de unghii. Prin desenul pe care îl ai acolo, poți spune o adevărată poveste despre tine. Propriul horoscop astrologic nu este o excepție.

Astrologia joacă un rol important în viața multor oameni. Deseori, ea ne ajută să facem unele alegeri în anumite situații de viață. Cu ajutorul diagramei natale putem alege tipul de sport, dieta corespunzătoare, hobby-ul potrivit pentru noi. Iar calendarul lunar ne poate ajuta să stabilim data unei vizite următoare la dentist. Manichiura este încă o ramură unde ai putea să aplici cunoștințele din astrologie. Constelațiile care ne însoțesc pe perioada întregii vieți, atrage întotdeauna în ea numai vibrații pozitive. Deci, de ce să nu profiți de acest lucru dacă tot stai de fiecare dată cu stilistul tău și te gândești oare ce model să-ți faci de data asta.

Simbolul semnului tău zodiacal

Pentru ca manichiura să fie profetică și să aducă noroc, cel mai bine este să faci un design cu cei trei piloni ai hărții natale: semnul lunii, soarelui, precum și cu ascendentul tău. Să zicem că dacă pilonii tăi sunt Gemeni, Berbec și Fecioară, ar trebui să te înconjori cu simbolurile acestor zodii. Pentru această manichiură norocoasă, pur și simplu lipește aceste simboluri pe degetele arătător, mijlociu și inelar. O astfel de odă către univers și astrologie, îți va oferi energia de care ai nevoie pentru o săptămână întreagă.

Constelații

Constelațiile pot fi nu doar profetice dar pot fi și un design de manichiură foarte drăguț. Acoperindu-ți unghiile cu cerul înstelat, poți deveni mai energică și poți atrage cu ușurință norocul în viața ta. O astfel de manichiură ar fi potrivită dacă ai o afacere serioasă sau o întâlnire de afaceri planificată în zilele următoare.

Codul Financiar, Nazar sau Cod Suflet

Esența numerologiei este este că toate fenomenele care au loc în Univers, sunt conectate într-un singur plan, care are la bază numerele. De aceea, fiecare număr este ceva mai mult decât o combinație de cifre și anume o energie independentă care afectează prezentul și modelează viitorul. Mulți astrologi ne sugerează că este mai bine să ai întotdeauna lângă tine numerele care-ți sunt importante. Ai putea pune o bucată de hârtie cu numărul tău în portofel sau pașaport. De ce să nu fie unghiile un loc perfect pentru codul tău ? ca o amuletă, codul va atrage vibrații pozitive din spațiu, oferind stăpânei încredere în forțele proprii și în destinul ei