Manichiură argintie sau nuanța care „întinerește”

Argintul este asociat cu bogăția și eleganța subestimată. Bijuteriile din acest metal nobil și accesoriile de culoare argintie completează perfect orice ținută, adăugând o strălucire fermecătoare. Manichiura argintie este una dintre principalele tendințe ale acestui an. În acest articol, ne vom uita la cele mai elegante opțiuni pentru transformarea unghiuțelor.

O manichiură cu note argintii este o opțiune excelentă pentru ieșiri sau un eveniment solemn important. Paietele argintii vor ajuta la oferirea look-ului tau unui plus de șic. Dar pentru fiecare zi poți alege o performanță mai restrânsă. Există o mulțime de opțiuni – privește și alege.

De exemplu, o împrăștiere de sclipici care seamănă cu fulgi de zăpadă într-o zi însorită de iarnă arată foarte blând și elegant. În plus, cu ajutorul unghiilor în formă de migdale se poate sublinia lejeritatea și rafinamentul.

Pentru a crea un luciu metalic, poți folosi folie, diverse strasuri sau paiete.

O altă opțiune originală este să folosești un strat de bază mat sau lucios și să aplici un model strălucitor deasupra. În plus, poți pune un accent argintiu doar pe câteva unghii.

Cea mai recentă tendință este alegerea unui ton discret de lac care să se potrivească cu culoarea ținutei, folosind în același timp un strat argintiu lucios pe un deget.

Fanilor manichiurii franceze le va plăcea această versiune a designului, în care lacul argintiu este prezent doar pe vârfurile unghiilor sau, dimpotrivă, servește ca bază. O idee grozavă în cazul în care french-ul clasic te plictisește.

În ceea ce privește modelele, aici spațiul pentru creativitate nu este limitat. Un meșter priceput, după ce a dat frâu liber imaginației, poate crea o întreagă capodoperă pe o singură unghie.

Strasurile sunt o alegere excelentă pentru un eveniment festiv.

Culoarea argintie include multe nuanțe, de la gri deschis la frasin închis. În primul rând, avantajul unei manichiuri argintii este că poate fi combinată cu aproape orice îmbrăcăminte și accesorii. Această culoare nobilă poate fi folosită ca culoare de bază sau pentru a crea un ornament strălucitor și accente strălucitoare.