Manichiură albastră 2022-2023: poze cu modele pentru unghii scurte și lungi

Albastrul deschis este una dintre nuanțele Pantone la modă ale anului 2022 și este una dintre acele nuanțe care sunt în tendințe pe tot parcursul anului. Prin urmare, manichiura albastră va fi în trend acest sezon! Și cu tehnici moderne de nail art, poți crea doar o manichiură spațială în nuanțe de albastru la modă.

Manichiuristele combină foarte frumos designul albastru în diferite tehnici și cu alte nuanțe de lacuri. Caracteristicile manichiurii albastre:

– Lacul albastru este potrivit pentru diferite lungimi de unghii și forme (oval, pătrat, migdal, pătrat moale).
– O manichiură albastră arată grozav cu un top mat și cu un lucios.
– Oja albastră este adesea combinată în același design cu nuanțe de roz, gri, galben, alb, caramel și nude.
– Există mai mult de 100 de nuanțe de albastru, ceea ce face din această culoare o manichiură versatilă pentru orice anotimp.

Manichiura albastră cu argintiu

Combinația de lac albastru și argintiu creează un stil spectaculos pentru manichiura ta în sezonul 2022-2023. Modelele cu argintiu pot fi foarte diferite, de la dungi și modele minimaliste până la acoperirea completă a plăcii de unghii. Cel mai bine, atunci când argintul este folosit pentru a evidenția unghiile de accent într-o manichiură. Lacul argintiu și albastru sunt două nuanțe reci ideale care se îmbină perfect între ele.

Manichiură albastră cu auriu

O manichiură albastră completată de elemente aurii nu vă va lăsa mâinile neobservate în 2022-2023.

 

Manichiură albastră cu sclipici

Manichiura albastru strălucitor la modă își poate găsi locul în viața de zi cu zi și pentru o ocazie specială în 2022-2023.

Dacă vrei să dai unghiilor tale un aspect strălucitor, îți sugerăm să folosești sclipici argintiu, sclipici auriu sau lac albastru asortat. O manichiură albastră arată foarte bine dacă sclipirile sunt aplicate sub formă de gradient de la baza unghiei. Pentru o manichiură mai spectaculoasă, sclipiciul poate fi aplicat pe toată unghia ca accent.

Manichiură albastră mată

O manichiură albastră cu un top mat arată foarte blândă și cât se poate de îngrijită. Un blat mat ajută, de asemenea, la obținerea conciziei și la evitarea saturației vizuale a culorii.