Manichiură actuală pentru look-ul de toamnă: 22 cele mai interesante modele

În noul sezon de catifea, fiecare femeie își dorește o reînnoire: a garderobei, coafurii și uneori chiar și a relațiilor. Așa e natura noastră, mereu dorim să schimbăm, să modificăm ceva.

Iar pentru ca aceste schimbări să fie cu succes, ar fi bine să știm concret ce ne dorim să schimbăm.

Chiar dacă fiecare din noi avem obiective, scopuri și dorințe diferite, este ceva ce ne unește. Anume tendința de a fi frumoase, de a obține succes în carieră, să reușim totul ce ne dorim și să ne simțim minunat!

Acum imaginează-ți că un element care pare atât de nesemnificativ precum e manichiura, te setează pe unda necesară pentru a obține ceea ce îți dorești!

Ai simțit de multe ori, când o manichiură perfectă, te încântă, te face să te simți specială și atrage atenția tuturor celor cu care comunici?

Respectiv, acum că a venit toamna, e necesar să încerci noi modele de manichiură, care le-am pregătit pentru tine!

Experimentează-le, nu vei regreta!

Unghii cu gel și pietre

Pietrele decorative sunt un accesoriu important pentru o manichiură care tinde să atragă privirile trecătorilor și să evidențieze look-ul tău. Combinația armonioasă ale acestora cu culorile potrivite este cheia spre o manichiură de succes!

Unghii gel cu pietre

Unghii gel cu pietre

Unghii pătrate cu desen simplu și minimalist

Nu uita că unghiile tale sunt asemenea unei pânze, și manichiura este posibilitatea de a crea o adevărată operă de artă pe această pânză! Dungi, linii, puncte, orice element grafic simplu poate crea o imagine impresionantă, admirată de toți din jur!

Unghii pătrate

Unghii pătrate

Manichiură cu nisip acrilic

Decorarea unghiilor cu nisip acrilic este o opțiune populară în ultimul timp, fiind că o astfel de manichiură este potrivită pentru orice ocazie și anotimp! Poți crea diverse desene și ornamente creative care vor atrage atenția celor din jur!

Manichiură cu nisip acrilic

Manichiură geometrică

Unghiile cu forme geometrice regulate sau neregulate, decorate cu pietre și strasuri, e o alegere minunată, dacă dorești să creezi un look unic și atrăgător în această toamnă!

Manichiură geometrică

Manichiură geometrică

Manichiură geometrică

Manichiură monocromă mată

Unghiile mate sunt o opțiune delicată, fină și moale pentru această toamnă. În combinație cu accesorii și decor potrivit, manichiura ta va uimi pe cei din jur!

Manichiură monocromă mată

Unghii ovale roșii cu detalii florale

Doar cele mai îndrăznețe doamne se decid să-și vopsească unghiile în roșu, în culoarea pasiunii! Cu o astfel de manichiură, decorată îndeosebi cu detalii florale și pietre decorative, vei ieși cu siguranță din anonimat!

Unghii ovale roșii cu detalii florale

Unghii ovale roșii cu detalii florale

va multumesc!