Machiajul cu „scorțișoară” – principala tendință a sezonului. Cum să îl faci și tu ?

Machiajul reprezintă un amestec de tendințe globale, o zonă sigură de auto-exprimare și cel mai simplu mod de a-ți împrospăta stilul în cea mai obișnuită zi. Odată cu sosirea sezonului toamnă-iarnă și a vremii răcoroase, ar trebui să schimbăm paleta de culori explozive de neon în nuanțe aurii.

Ținând cont de faptul că anul acesta, chiar și cei care au petrecut vara în oraș au reușit să se bronzeze (mulțumită căldurii infernale), toate reprezentantele sexului frumos și-ar putea face un machiaj deosebit, în nuanțele aurii ale toamnei. Acum, după ce pielea ta a căpătat o nuanță de bronz, pentru următoarele două luni, frumusețea bronzului tău va fi subliniată de produse de machiaj care au culori condimentate precum scorțișoara.

Tendințele de pe covorul roșu

Urmărind tendințele de pe covoarele roșii ale ultimelor evenimente, am observat un detaliu foarte interesant. Machiajul vedetelor se împarte în două categorii: nebunia sclipiciului, iar pe de altă parte, nuanțe calme și calde. Acest fapt ne dă semne de întrebare și precum Shakespeare, ne pune în fața eternei întrebări – a picta sau a nu picta ? Răspunsul este evident da, a picta, numai că foarte atent.

Deoarece toamna în sine este destul de strălucitoare, încercarea de a o eclipsa nu îți va oferi avantaje, dar încercarea de a te armoniza cu ea, este ceva de care chiar ai nevoie. Poți face acest lucru cu orice nuanțe calde de maro-portocaliu cu o tentă de strălucire.

Să trecem la treabă !

Să începem cu ochii. Sclipiciul va crea umbre aurii. În timpul zilei, aplică-l într-un strat subțire pentru o strălucire ușoară.  Seara, mergând la o petrecere, asortează-l cu o altă culoare, cum ar fi scorțișoara închisă. Mulți directori de creației de la mărcile celebre de machiaj, sugerează ca atunci când lucrezi cu diferite nuanțe, să te bazezi pe stratificare, pare destul de impresionant.

Să trecem la față, care, cu siguranță are nevoie de o strălucire plăcută. Puteți adăuga această strălucire cu ajutorul iluminatorului pe pe pomeți, vârful nasului și gropița buzei superioare. Utilizați , de exemplu, un iluminator cremă – ale cărui particule sunt foarte mici creează un rezultat natural.

Ei bine, cireașa de pe tort este rujul care s-ar potrivi acestei compoziții tomnatic de pe față. Acest detaliu ar trebui să fie un ton mai închis decât culoarea naturală a buzelor, dar poate fi și cu nuanțe aurii. Totuși, dacă vrei să experimentezi, îți sugerăm să alegi un ruj vișiniu închis mat. Astfel ai putea folosi absolut toate nuanțele toamnei. Mai jos am adunat cele mai bune produse pentru tine.

1. Paleta de farduri de ochi, Catrice

2. Paleta de machiaj pentru ochi, Dior Backstage

3. Highlighter 2in1, Physician’s Formula

4. Rujul de buze Pupa VAMP

5. Pudra bronz, Manly PRO Sunshine

6. Rimelul Vivienne Sabo