Machiaj de birou: 6 interdicții pe care trebuie să le știe toată lumea

Pentru a crea imaginea unei doamne de afaceri, trebuie să alegi un machiaj strict și discret. Femeile la birou arată întotdeauna foarte elegante și atractive, în timp ce folosesc un machiaj minim, deși lucrat până la cel mai mic detaliu. Astăzi vom vorbi despre interdicțiile machiajului pentru birou pe care ar trebui să le cunoască toate fashionistele de afaceri.

1. Ruj strident

Rujul roșu este întotdeauna în poșeta unei femei. Culoarea pasiunii creează o imagine magnifică și captivantă a unei doamne. Doar într-un cod vestimentar strict, rujul roșu, din păcate, nu este locul potrivit. O astfel de nuanță strălucitoare distrage atenția, perturbând astfel fluxul de lucru.

2. Ochi prea expresivi

Smokey Eyes și alte machiaje fumurii sunt grozave pentru o petrecere sau vacanță. Machiajul de birou nu percepe un stil atât de pretențios. Dacă vrei să-ți subliniezi ochii, atunci ar trebui să folosești o linie subțire de creion de ochi, cu care obții săgeți excelente care împodobesc ochii unei femei frumoase.

3. Multă cosmetică

Se stabilește o interdicție totală a folosirii tonelor de produse cosmetice pe față. Într-un machiaj de birou, principalul lucru este să ascunzi defecte prea vizibile și să subliniezi frumusețea naturală. Dacă folosești o cantitate mare de fond de ten, completează-ți machiajul cu un iluminator excesiv, pictează fard de obraz strălucitor, poți obține o mască groaznică care îți va atrage imediat atenția.

4. Exces de gene false

Genele frumoase și luxuriante sunt foarte frumoase și stilate, dar nici genele de păpușă nu sunt potrivite pentru un cod vestimentar strict. Totul ar trebui să fie în limitele normale și să nu depășească limitele rațiunii. Dacă ai extensii de gene, atunci pentru birou este mai bine să nu le nuanțezi cu rimel, altfel genele vizibile vor fi singurul tău avantaj la serviciu, pe care autoritățile nu îl vor aprecia.

5. Săgeți groase

Pentru un look office, alege întotdeauna un creion de ochi de calitate care să îți permită să desenezi o săgeată subțire și îngrijită în fața ochilor. Lasă săgețile graase să devină tendința principală, dar acesta nu este un motiv pentru a strica imaginea la birou.

6. Accente stridente

Artiștii de machiaj se referă categoric la accente irizate și strălucitoare de pe față atunci când creează un machiaj de birou. Punctele prea luminoase creează o senzație de vacanță, o stare de relaxare și odihnă, care nu te motivează la muncă.

Pentru machiajul de birou, este important să alegi o compoziție de înaltă calitate a produselor cosmetice. Acest lucru va evita efectul de mască și loviturile neclare. De asemenea, make-up artiștii sunt de acord că o imagine de afaceri ar trebui completată de un machiaj nude, care va sublinia cu ușurință frumusețea unei femei de afaceri și, în același timp, va ascunde defecte prea vizibile pe față.