La ce te POŢI aştepta de la un SCORPION!

65-6

Ar trebui să privești Scorpionul cât mai atent, pentru a înțelege ce pasiuni „clocotesc” în interiorul acestui semn zodiacal.  Chiar dacă pare destul de echilibrat – nu te minți. Această liniște se va prelungi până la prima situație problematică, din care el va ieși un învingător absolut.

Nu-l provoca, sau cel puţin nu lua în serios cuvintele lui „tăioase”. Desigur dacă locuiți împreună, ar trebui să elaborezi o strategie întreagă pentru o viaţă fericită, cu cel mai complicat semn din zodiac. Aici toate metodele sunt bune, cu excepția confruntării directe. Scorpionul e de neînvins. Voința lui e de neînduplecat. Dacă a decis că aşa va fi – doar situațiile de forță majoră pot schimba ceva.

Scorpionul nu se teme să-şi asume răspundere, chiar şi în cele mai dificile situații. Alături de el poţi fi sigur, că se va face totul pentru a obține cel mai bun rezultat. Pe el poți conta în orice situație: în loc de confuzie și panică Scorpionul este foarte calm şi are o capacitate fenomenală de lucru.

Este foarte selectiv: alături de el vor rămâne doar persoanele verificate, demne de a fi lângă el. Partenerul de viaţă îl alege deasemenea foarte pretențios. La început poate chiar ataca şi provoca, pentru a vedea de ce este capabilă această persoană. Nu te aștepta de la un Scorpion la declarații publice măreţe. Tot ce va avea de spus, îţi va spune personal.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!