La ce folosește fiecare perie de machiaj

ec3bc2de0d

Știai că make-up artiștii profesioniști folosesc mai mult de 50 de pensule și perii diferite de machiaj la o sesiune specială, în timp ce majoritatea femeilor abia de folosesc 2 perii diferite? Dacă ai primit cumva cadou o trusă de pensule pentru machiaj și îți e greu să stabilești rolul fiecăreia, vezi mai jos care şi pentru ce e potrivită.

1. Perie mare pentru pudră /iluminator. Cu ajutorul ei puteți să aplicați pudra într-un strat subțire, fără efectul de „mască”.

2. Perie mică pentru pudră/fard de obraz.

3. Perie pentru fond de ten „duofibra”. Concepută pentru aplicarea fondului de ten. Înlocuiește cu succes buretele.

4. Perie plată pentru fond de ten/corector – conferă o acoperire mai densă decât duofibra.

5. Peria teșită pentru fard de obraz. De asemenea poate fi folosită pentru a corecta conturul feței.

6. Perie pentru corector. Concepută pentru aplicarea precisă a corectorului pe piele. Ideală pentru a masca imperfecțiunile minore.

7. Perie cupolă pentru distribuirea umbrelor.

8. Perie-creion pentru aplicarea umbrelor. Ideală pentru distribuirea creionului şi pentru crearea aspectului smokey eyes.

9. Perie mare plată pentru umbre. Acesta este destinată pentru aplicarea unui strat gros de umbre pe toată pleoapa mobilă si zona de sub sprâncene. Ideală pentru aplicarea fondului de ten.

10. Perie teșită pentru sprâncene/linie de contur.

11. Perie pentru eyeliner-ul cu gel. Acesta vă permite să desenați săgeți îngrijite și clare, chiar de la prima încercare.

12. Perie pentru ruj. Cu ajutorul acestei perii, rujul este distribuit ușor și cu acuratețe.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenelor!