Kate Wesley: 9 fotografii cu modelul plus-size din Australia care a câștigat recunoașterea internațională

Kate Wesley este un model australian plus-size, antreprenoare și activista „body positive” care a devenit celebră în 2018, când a fost aleasă să apară în ediția de costume de baie a revistei Sports Illustrated. Ea a spart bariere și în alte părți, devenind primul model pentru popularul brand australian de îmbrăcăminte sportivă cu mărimi normale Lorna Jane , care și-a extins pentru prima dată gama de mărimi la XL. De „Ziua Internațională a Femeii” in 2017, împreună cu un alt model australian și cea mai bună prietenă, Georgia Gibbs, a lansat Any BODY Inc. , o inițiativă și o platformă de socializare pentru a inspira femeile de toate dimensiunile să adopte o atitudine pozitivă față de corp. De asemenea, ea administrează un canal YouTube cu același nume în același scop.

Când Kate a primit prima dată vestea că a fost aleasă să apară în ediția din 2018 a revistei Sports Illustrated’s Swimsuit Issue, a vrut să împărtășească imediat vestea bună cu familia sa. Cu toate acestea, ea a trebuit să aștepte câteva ore pentru a face acest lucru, deoarece se afla la bordul unui zbor lung din Dubai spre Londra în acel moment.

În 2014, a vizitat Fiji și a petrecut câteva zile de voluntariat cu VESA (Voluntary Environmental Students Abroad), o organizație caritabilă care oferă sprijin direct comunităților prin intermediul studenților voluntari în părți ale lumii adesea ignorate de organizațiile caritabile tradiționale.

Într-o zi, un profesor de la școală a făcut-o de rușine în fața întregii clase. Atunci a decis că nu va permite niciodată ca greutatea sa să fie un motiv de ridicol. În cele din urmă, în 2016, a început să facă modelling pentru a dovedi că frumusețea vine în toate formele și dimensiunile.

Această fată frumoasă a arătat lumii că frumusețea vine în toate formele și mărimile. Și nu ar trebui să vă fie niciodată rușine de corpul vostru.