Jos baticul: fashionistă de 65 de ani sparge tiparele

Multe femei renunță la ele însele la o vârstă destul de fragedă.

Deja la 50 de ani, sunt sigure că sunt prea bătrâne pentru produse cosmetice, stil frumos, lucruri stilate și accesorii strălucitoare. Ele se numesc bunici, aleg haine fără forme și refuză să aibă grijă de ele.

Este doar o mare greșeală, ale cărei origini provin doar din stima de sine. Merită spus că o apariție frumoasă nu este despre bani și nu despre natura umană. Este vorba despre un simț al stilului, capacitatea de a te prezenta corect și, desigur, o mare dorință de a arăta mereu frumos.

Lyn Slater, 65 de ani din NewYork, este o astfel de femeie. Privind la ea, ai putea crede că această doamnă lucrează cu siguranță ca stilist, designer sau ocupă o poziție înaltă într-o revistă de modă. Dar, de fapt, Lin a lucrat ca sociolog și a reușit să devină profesor.

Pe Internet, ea a fost numită rapid o pictogramă de stil, fotografii cu ea împrăștiate instantaneu într-o varietate de reviste și chiar în publicații online. Și totul a început simplu – Lyn a venit la Săptămâna Modei de la New York. Paparazzii au crezut că este vedetă sau creatoare de modă, așa că au făcut imediat o mulțime de poze.

Merită spus că, după un set atât de neașteptat de circumstanțe, chiar și-a început propriul blog despre modă, pe care îl menține și acum. Lin a venit cu un nume bun: Accident Icon. Apropo, ea însăși nu a vrut să fie populară, doar mărcile s-au grăbit imediat cu propuneri de afaceri.

Lin demonstrează încă o dată că moda și tendințele moderne permit tuturor să depășească limitele stabilite. La urma urmei, principalul lucru este capacitatea de a te prezenta corect, de a te îmbrăca frumos, chiar și în cele mai simple lucruri. Chiar dacă te consideri o bătrână, alungă astfel de gânduri și urmează exemplul acestei femei fermecătoare!