Iubește sau nu iubește? Părerea bărbaților!

Salut celor setoși de iubire și pasiune! Sunt Gord!

Am decis să scriu acest articol nu fără un motiv. Am căutat în Google, să aflu dacă mă iubește cineva. Și am găsit multe articole interesante.

Toate cele scrise erau făcută de femei pentru femei. Și se pare că scriu corect, despre viziuni, mărturisiri originale de iubire. Dar eu, ca și bărbat, am simțit că ceva nu ajunge.

 

Vrei să știi dacă bărbatul te iubește? Este evident!

Problema constă în faptul că nu se știe cine va citi acest articol. Pentru că poate să apară o asemenea întrebare față de o persoană puțin cunoscută, dar poată să apară și față de soțul tău. Răspunsurile vor fi diferite.

Femeile sunt foarte emoționale, de aceea în acest articol nu vom aborda relațiile din familie.

Deci.

Deseori fetele cred naiv în bărbați, cred că ei le iubesc și trăiesc cu această speranță. O prietenă de a mea prietenea cu doi băieți în același timp și nu putea alege între ei. Nu știa în cine poate să aibă încredere, și nici care dintre ei o iubesc cu adevărat.

Cum să afli dacă un bărbat te iubește?

De fapt cea mai mare greșeală este chiar în această întrebare. Femeile au capacitatea de a simți adevărul. Dacă îți apare această întrebare, înseamnă că bărbatul nu te iubește.

Dragostea este o stare a bărbatului. Bărbatul îndrăgostit are o filozofie aparte, are o altfel de viață, orar, găsește loc pentru obiectul iubirii lui. Femeia nu poate să nu simtă acest lucru. Cu cât mai puternice sunt îndoielile dacă te iubește sau nu, cu atât mai mare este probabilitatea că nu te iubește.

Dacă te amână de la o zi la alta, înseamnă că nu te iubește

Bărbații nu sunt proști și știu să obțină ceea ce-și doresc. Mă refer la sex. Vor spune orice. Regula divorțului: bărbatul vorbește cu tine la viitor: vom merge, vom face, îți voi dărui…Cel care te iubește cu adevărat, va trăi cu prezentul.

 

Există cazuri când un bărbat crede că te iubește, dar nu e așa. El este doar îndrăgostit, dar această stare va trece în scurt timp și se va transforma într-o dezamăgire. De aceea, ai grijă să-l tachinezi cu viitorul. Spune-i că vrei să te măriți cu el. Dacă te iubește cu adevărat, vei deveni soția lui.

Acesta e adevărul social: dacă te iubește cu adevărat, ești soția lui!