Îți vor face mâinile impecabile: 4 nuanțe pe care nu trebuie să le ratezi toamna asta!

Idei reale de manichiură elegantă

Să vă verificăm intuiția, ce părere aveți, care manichiură din 2022 este numită cea de top de către maeștrii de unghii? Simți că ești interesată? Așadar, rămâi cu noi, în acest articol vom lua în considerare ideile actuale pentru o manichiură elegantă, care se vor potrivi doamnelor cu diferite preferințe de gust.

Nuanța liliac

Sezonul viitor promite să fie blând și elegant, doar uitați-vă la această frumusețe – o manichiură în nuanțe de liliac va fi o adevărată tendință în această toamnă. Culoarea liliac a lacului împrospătează mâinile femeilor, arată destul de versatil și, cel mai important, este suficient să alegeți pur și simplu un design într-o culoare contrastantă pentru el. Nuanța poate fi combinată cu alb, precum și decorat cu paiete sau un imprimeu floral delicat. Apropo, maeștrii de unghii sugerează să acordăm atenție unei manichiuri liliac cu un design de marmură, această frumusețe arată scumpă și modernă.

Nuanța piersicii

Iubitorii de manichiura nud și pastel ar trebui să își îndrepte atenția în acest sezon către o nuanță nobilă de piersici. Aceasta este o culoare la modă care poate înlocui în mod adecvat schema de culori bej în toamna acestui an. Nuanța de lac de piersică face mânerele bine îngrijite și îngrijite. Este potrivit atât pentru unghiile lungi, cât și pentru cele scurte de orice formă. Pentru a transforma ușor o manichiură de piersici pastelate, maeștrii de unghii sugerează să adăugați o crenguță aurie la una dintre unghii, ștampilarea sub formă de floare contrastantă sau folosirea unui sidef.

Culoarea albastră

O altă culoare nobilă și fermecătoare care va fi relevantă în sezonul acesta este albastrul. Ați observat această paletă de culori pastelate non-standard pentru toamnă, este frumoasă! Pe un fundal albastru, un imprimeu geometric negru, modele florale, strasuri, „sticlă spartă” arată toate frumos.

Nuanța roz praf

Culoarea roz praf a lacului poate fi atribuită unei alternative excelente la tonurile de bej. Rozul atenuat are, de asemenea, multe subtonuri. Există o nuanță mai lăptoasă de roz, există o nuanță rece sau caldă. Fiecare dintre ele subliniază frumos bronzul mânilor, făcându-le vizual tinere și bine îngrijite. Ca rezultat, pentru a obține o manichiură roz modernă, maeștrii din industria unghiilor preferă să folosească modele florale delicate.

Ce culoare de manichiură la modă alegi pentru tine în zilele de toamnă a acestui an? Scrieți răspunsurile dvs. în comentariile de sub acest articol.