Îți place lumina stelelor? Fă-ți manichiura Negative Space și fii în trend

Stilul de manichiură „negative space“ sau „blank space“ nail-art este un trend puternic în 2018 și foarte de efect, pe orice formă de unghii.

vezi si Cele mai frumoase modele de unghii roz cu gel pudrat, cu sclipici, pal, neon, bombon

Cum arată?
Pe o bază albastră, bleumarin, negru, alb pictează astre, constelații, planete, fără să fii foarte precisă sau simetrică. Lasă-ți imaginația să zburde și vezi ce iese în final.

nail.mouse_[1]

Foto: Instagram/mayupin_nail

„Negative space nail art“ este o tehnică de ultima oră în domeniul manichiurii, spune Cătălina Stoica, Nail Expert. Însă acest trend este cu atât mai spectaculos cu cât el se focusează pe unghiile naturale. O unghie naturală, sănătoasă, pusă în valoare de un lac negru este wow. Este un trend simplu, dar totodată cu un puternic aer avangardist. Designul și formele geometrice au căpătat acum un elan de primăvară prin mixarea culorilor strălucitoare și a pastelurilor. Totul în cadrul unei singure culori de bază (de regulă, alb sau negru).

mayupin_nail[1]

Foto: Instagram/sakuraswatches

Totodată, vibe-ul noului sezon se resimite și la nivel de accese de culoare cum ar fi roșul, albastrul, albul. Anul acesta, manichiura „negative space“ va căpăta o formă mai precisă, mai geometrică.

alte udeu

maxresdefault[1]

si aici arata extraordinar de bine

Unknown[1]

Foto: Instagram.

sursa: unica.ro