Îţi dorești să te căsătorești cu un bărbat ce are TOT?

original_14870833161487083907_tumb_660

De ce crezi că un bărbat bogat, de succes, fără obiceiuri proaste, bogat spiritual are nevoie de tine?

Nu este o întrebare provocatoare. Sper sincer să aud răspunsul.

Relația – este întotdeauna un schimb. Dacă bărbatul îţi oferă bani, faimă, statut, calități bune, creștere spirituală, ce îi oferi Tu în schimb?

Fără supărări, de ce ar trebui un bărbat cu toate aceste calități să te aleagă pe tine? Ce ai unic?

Poate poți vedea la un bărbat lucrurile bune şi să admiri sincer aceasta? Sau poate îl poți insufla la fapte mărețe? Sau poate poţi să taci atunci când trebuie să o faci şi să laşi deciziile de partea lui?

Sau poate ai mereu dispoziție bună, ești cea mai desăvârșită gospodină şi poţi crea în casă acea atmosferă în care bărbatul se va relaxa total?

Ori, poate poţi primi plăcere şi savura din tot ce îţi oferă viaţa? Poate poţi accepta un bărbat cu toate calitățile şi neajunsurile lui?

Sau poate știi să fii recunoscătoare pentru tot, chiar și pentru cele mai mici lucruri? Poate poţi asculta și urma bărbatul cu încredere?

Dacă ai cel puţin 5 de „Da” la aceste întrebări eşti o femeie fără concurenţă şi în viaţa ta neapărat va apărea un bărbat demn, pentru că aceste calități în lumea modernă fac femeia unică, rară şi solicitată.

Dacă însă îţi apreciezi doar frumusețea, silueta şi abilitățile de a satisface bărbatul sexual, atunci cel mai probabil vei fi folosită. Cu aceste valori nu te aşteapta la o relație serioasă.

Deseori mai aud şi astfel de afirmații: de ce eu n-aş fi bună pentru El? Sunt frumoasă, deșteaptă, am apartament, mașină, câștig bine. Ce le mai trebuie bărbaților?

Trebuie să-ţi crești acele valori, care te vor servi toată viaţa. Care sunt acestea?

Satisfacție; Mulțumire;

Încrederea în sine (împlinire);

Abilitatea de a vedea  şi a admira tot ce e bun.

Abilitatea de a avea mereu bună dispoziţie;

Abilitatea de a accepta fără critică;

Interes faţă de viaţă şi de sine;

Scopuri în viaţă;

Abilitatea de a savura plăcere de la sine și de la viață;

Abilitatea de a tăcea;

Supunerea și conformarea;

Abilitatea de a vorbi, punând accent pe demnitate, fără pretenții și învinuiri;

Aceștia sunt indicatorii unei femei „pregătite”, cu un nivel înalt de auto valoare, care are în interior multă iubire şi acceptare de sine şi a celor din jur. Bărbații sunt în căutarea acestor tip de femei.

Puține femei se află la acest nivel, dar totuși încă așteaptă să întâlnească bărbatul care are tot. În realitate nu fiecare femeie e pregătită pentru un astfel de bărbat.

Prin urmare, fac apel către toate femeile:  încercați să fiţi adecvate şi rezonabile în dorințe și în alegerea bărbatului! Încercați să priviți aceasta dintr-o parte. Într-adevăr ai nevoie de un astfel de bărbat?

O să-ţi aducă fericire? Sau poate ai nevoie de un bărbat cu calități bune, care va avea succes, pentru că crezi în el, îi poți vedea punctele forte și să-l încurajezi?

Vă îndemn să lucrați nu numai la aspectul exterior, ci și la calitățile necesare pentru a obține fericirea, să lucrați asupra propriei „profunzimi”! E prea târziu să te întorci înapoi, pentru a începe totul corect, însă nu e prea târziu să tinzi înainte, pentru a finisa corect.

Doctor în psihologie V. Rozanov.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!