Învață să te îmbraci frumos: 4 reguli simple care te vor ajuta să devii o doamnă stilată

Situația „Dulapul este plin, dar nu este nimic de îmbrăcat” este familiară unui număr mare de femei. El este principalul motiv pentru care nu poți încerca să faci o ținută elegantă. Este foarte dificil să te uiți în garderobă și să alegi ce vei purta azi. Este mult mai ușor să luați o ținută familiară simplă de acolo și să închideți rapid ușile, decât să încercați să creați o ținută nouă.

Dar există vești bune – totul poate fi reparat. Principalul lucru este să „dezasamblați” în sfârșit dulapul vostru, să vă evaluați cu înțelepciune lucrurile voastre, să aranjați ce merită să rămână cu voi din ceea ce este, și ce e mai bine să dăruiți / vindeți / aruncați. Și învață cum să-ți modelezi garderoba într-un mod nou.

Cum face o femeie elegantă, vă spun acum:

Regula 1: atunci când cumpără un lucru nou, o femeie stilată știe deja cu ce-l va purta

Evita situațiile în care cumperi o rochie nouă, iar nevoia de a găsi pantofi noi, o poșetă și o geacă îți vine în minte. În primul rând, în acest fel cheltuiți mai mulți bani pe o singură ținută. În al doilea rând, rochia s-ar putea să nu vadă niciodată lumina zilei, pentru că în vei cumpără acest set întreg într-un timp îndelungat.

Ideal, atunci când cumperi un lucru, în capul tău trebuie să apară deja cel puțin 3 moduri de a-l folosi. Cu jacheta aia a ta și adidași, cu geaca aceea a ta și cizme etc. Acceptă-ți garderoba ca un întreg, ca un puzzle fără loc pentru piese neadaptate.

Regula 2: cumpărați mai puțin, dar mai bine

Nu ne vom aminti aici fraza banală despre faptul că nu suntem atât de bogați… Să încercăm mai bine să scăpăm de stereotipul că o garderobă elegantă costă mult. El este cel care ne face să cumpărăm fără minte munți de haine ieftine, de care nu avem nevoie.

De fapt, dulapurile pline de lucruri vor complica sarcina de a pune laolaltă un look elegant.

În loc de aceste pachete, este mai bine să cumpărați un costum bun și scump. Și poartă-l cu stil. Fie ca set, fie separat. Fie clasic, fie casual. Fie cu tocuri, fie cu pantofi sport. „Dar toată lumea va înțelege că port același lucru”, va spune cineva… Acum să explicăm acest lucru la punctul 3 din sulul nostru de reguli importante.

Regula 3: alege mai multe piese vestimentare pentru partea de sus a corpului diversifică-ți imaginea cu ele

30 de perechi de pantaloni și 2 tricouri te vor face să arăți la fel în fiecare zi. Dar dacă dimpotrivă… Dacă ai de ales între 30 de modele de tricouri/cămăși și o pereche de pantaloni, atunci vei fi întotdeauna îmbrăcat diferit pentru alții.

Aceasta este, de asemenea, o proprietate a observației umane – mai bine ne amintim acele lucruri care se află în imediata apropiere a noastră. Imaginează-ți aceiași blugi, mai întâi cu tricou și jachetă, apoi cu o bluză formală albă, apoi cu un pulover rupt. Înțelegi, da, câte seturi diferite se obțin, deși blugii sunt la fel? Așa că acordați mai multă atenție la ceea ce porți deasupra. Și cumpără asta mai des decât partea de jos.

Regula 4: o femeie stilată consideră că accesoriile neobișnuite sunt cea mai importantă achiziție

Poți fi stilată într-o rochie neagră. Dar înainte de a părăsi casa, o femeie stilată va adăuga ochelari întunecați neobișnuiți, un inel complicat și își va coafa părul cu un ac de păr frumos. Și acum nu mai este o doamnă obișnuită, ci o străină misterioasă. Și dacă adaugi ruj roșu, atunci poți merge în siguranță pe covorul roșu în aceeași rochie.

Sperăm că ți-au plăcut aceste reguli de stil. Vrem ca tu să le pui în aplicare data viitoare când vei merge la shopping sau când îți vei face o ținută!