Întotdeauna stilată: 25 de coafuri elegante pentru birou

Odată o prietenă a coaforului mi-a spus: „Nu există nimic mai plictisitor în imagine decât doar părul lăsat pe spate”. Ne-am gândit la asta și am fost de acord mental cu el. Adesea, știm direct, suntem leneși și nu facem coafuri frumoase în viața de zi cu zi. Și foarte degeaba. La urma urmei, îți poți coafa părul și fără prea multe dificultăți.

Dacă nu ai reguli stricte la locul de muncă, că trebuie să vii doar cu o coadă sau, să zicem, un coc, atunci chiar și pentru o întâlnire poți alege o opțiune de stil elegant.

Bineînțeles, în fiecare zi preferăm părul liber sau coada de cal, dar te asigurăm: realizarea unei coafuri stilate nu este atât de dificilă pe cât ar părea la prima vedere.

Coada poate fi diversificată cu accesorii sau o șuviță pentru a masca elasticul. Malvinka va arăta frumos cu un coc sau o coadă, iar printre diversele coafuri există opțiuni care pot fi realizate în câteva minute.

Pînă acum, împletiturile mici împletite în jurul feței rămân cat mai relevante. Ele pot fi combinate atât cu părul liber, cât și cu o coadă de cal. De asemenea, o împletitură făcută dintr-o coadă înaltă, în stilul Ariana Grande, a fi o opțiune universală. Indiferent dacă este o împletitură obișnuită sau o împletitură franceză, totul depinde de creativitatea, priceperea și timpul tău.

Mai jos vei găsi multe opțiuni pentru coafuri de complexitate variată pe care le poți face în fiecare zi. Îndrăznește și le repetă. te vei convinge că nu este atât de dificil pe cât pare! Fii stilată în orice situație!