Întoarce pagina! 30 de tunsori elegante cu breton scurt

Dacă decizi să începi în sfârșit viața cu o pagină curată, atunci cea mai bună alegere este o tunsoare scurtă cu breton. O nouă coafură nu numai că poate schimba radical înfățișarea și aduce o nouă dispoziție, dar poate adăuga și rafinament și stil imaginii tale. Părul scurt îți va oferi o personalitate și un farmec aparte, chiar și vedetele te vor invidia!

După decizia finală de a schimba totul, apare întrebarea. Ce tunsoare să alegi? La urma urmei, este necesar ca acesta să corespundă tendințelor moderne și, de asemenea, să fie ușor de îngrijit. Să încercăm să înțelegem varietatea de opțiuni existente și să le alegem pe cele mai bune.

Pixie lung

Aceeași coafură a purtat-o ​​și Ruby Rose. Valurile moi, ondulate cu un ondulator, adaugă lux și eleganță. Și dacă adaugi un breton asimetric acestei tunsori – mega scurtă pe o parte și alungită pe cealaltă, look-ul tău va căpăta o aură aparte.

Bob voluminos

Tunsoare extrem de versatilă. Poți folosi un spray de textură și răsuci câteva șuvițe, astfel imaginea se va dovedi drăguță și fresh sau poți îndrepta părul, astfel încât să vei arăta strălucitor și îndrăzneț. În acest sezon, un bob decupat cu același breton este în tendință, care se încadrează perfect în imaginea de ansamblu.

Tunsori extrem de scurte

Dacă nu vrei să acorzi prea multă atenție îngrijirii părului, atunci această coafură este pentru tine. Față complet deschisă și inconveniente minime. Un breton scurt, abia vizibil, poate cu o ușoară alungire pe laterale, va ajuta la corectarea ovalului feței.

Bob cu breton

Această tunsoare rămâne un succes incontestabil al ultimilor ani. O coafura elegantă și feminină care va cuceri pe oricine. Împarte părul umed în două părți la alegere, apoi uscă cu un pieptene rotund. Pentru un plus de textură, înfășoară șuvițe groase de păr în jurul periei și stropește cu un fixativ. Stilul regal este gata!

O mică atingere va ajuta la adăugarea individualității – breton. Pe fundalul șuvițelor lungi din față, bretonul scurt va atrage instantaneu atenția asupra feței.

Bob „Haosul guvernează lumea”

A sosit momentul în care poți să-ți neglijezi stilul și să rămâi în continuare în tendințe. Este suficient să-ți usuci puțin părul și să-l ondulezi ușor cu mâinile, ca și cum ai forma bucle.

Buclele care vor rezulta din aceste acțiuni simple te vor înveseli fără îndoială toată ziua. Bretonul scurtat ar trebui să fie uniform. El este cel care dă tonul unei imagini neobișnuite.