Inspiră-te: noua versiune a stilului francez

Stilul francezilor, în special al parizienelor, este unul dintre cele mai discutate din lume, s-au scris nenumărate cărți despre el, se țin multe cursuri de master despre cum să obții acea ușurință fără efort care a fost celebrată de zeci de ani. O garderobă simplă, dar fermecătoare, cu blugi cu picioare drepte, blazere bine croite, accente feminine, pantofi confortabili și genți lucrate manual este un adevărat clasic.

Dar, în ultimii ani, stilul francez familiar a fost inspirat de generația mai tânără și de multe neo-branduri emergente, aducând un plus farmecului francez, extinzându-și limitele și creând o versiune mai relevantă și mai interesantă.

Deci, ce tendințe noi au fuzionat în stilul francez.

1. Haine bărbătești

O cămașă supradimensionată pentru bărbați combinată cu cizme de damă creează un aspect puternic și atrăgător prin contrast. Soluția monocromă vă permite să echilibrezi cele două începuturi.

2. Regândirea garderobei de bază

De exemplu, o haină de ploaie și blugi pot să nu fie trenciuri clasice și denim, ci combină o varietate de texturi.

Și poți adăuga cei mai neobișnuiți și la modă pantofi, de exemplu, cu o pelerină pătrată, care adaugă relevanță și modernitate.

3. Genți neobișnuite

Gențile de accent cu o formă structurată și culori strălucitoare vor fi un plus grozav.

4. Spirit de provocare și libertate

Stilul francez a fost întotdeauna caracterizat de un indiciu de risc și provocare. Mini este o expresie excelentă pentru asta. Noul mini devine din ce în ce mai scurt.

Un alt truc preferat al parizienilor este echilibrarea lungimii mini cu paltoane alungite.

Micile rochii negre sunt, de asemenea, supuse unei metamorfoze, iar o modalitate preferată de a le face mai atractive este cu decupaje strategice.

Pantalonii largi, cu talie înaltă, cu o cămașă animal print cu un singur nasture, creează un amestec de sexy și formal.

5. Tweed în combinații noi

Este imposibil să vorbim despre moda franceză fără a menționa Chanel și tweed. Acum iconicul tweed nu exprimă neapărat un stil conservator și apare în combinații până atunci de neconceput cu îmbrăcăminte sport și blugi rupti.