Inspiră-te: 5 coafuri care vor fi în trend în acest sezon

Prezentările de modă s-au petrecut deja. Vedetele au reușit să participe la multe evenimente. Aceasta înseamnă că este timpul să stoarceți cele mai elegante coafuri care vor fi foarte actuale în acest sezon. Faceți cunoștință cu 5 opțiuni elegante care sunt și se vor menține un hit cel puțin încă un sezon.

Coafură cu panglică

La cea mai recentă prezentare Chanel Métiers d’Art, modelele au pășit pe podium cu panglici negre elegante în păr, iar tendința cândva elegantă a fost reînviată. Acum, panglicile din satin au devenit din nou un accesoriu căutat pentru fashionistele din întreaga lume.

Mai jos este incomparabila Grace Cabe, top model american, îngerul Victoria’s Secret și unul dintre modelele care a prezentat noua colecție a casei de modă franceze.

Coafură cu cerc

Un alt trend uitat la sfârșitul anului 2021 a fost reînviat de casa de modă italiană Max Mara. Brandul și-a prezentat noua colecție lansând modele în haine clasice și cercuri subțiri pe podium. Culorile accesoriilor au reflectat conceptul principal al ținutelor și au fost reținute. Majoritatea fetelor purtau cercuri albe, negre și bej.

Coc cu șuvițe în față

Un coc cu șuvițe lângă față nu își pierde relevanța, deoarece vedetele continuă să o poarte activ. În imaginea de mai jos este Hailey Bieber, model, actriță și soția cântărețului pop Justin Bieber. Iar cocul ei nepăsător cu șuvițe căzute pe față este opera stilistei americane Jen Atkins, unul dintre cei mai căutați profesioniști din domeniul ei.

Păr neted pieptănat pe spate

Șuvițele adunate pe spate au fost relevante în ultimul sezon de modă, sunt solicitate în prezent și nu își vor pierde popularitatea în viitor. Nu e de mirare că actrița Jurnee Smollett a apărut cu o astfel de coafură la sărbătoarea în onoarea celei de-a 60-a aniversări a Muzeului Solomon Guggenheim. Apropo, Dior însuși a fost angajat în imaginea celebrității.

Coadă de cal înaltă (garou)

Stylistul britanic James Earnshaw este o figură importantă în lumea modei. Recomandăm ultima sa creație – o împletitură simplă dintr-o coadă înaltă. Nu este dificil de creat: se prinde coada coada, se împărte în două fire egale și să răsucește în spirale într-o direcție, apoi se răsucesc împreună în direcția opusă. Este important să fixezi vârful coafurii cu o bandă elastică.

Tendințele viitorului sezon de modă permit tuturor să realizeze o coafură la modă fără a avea abilități speciale. Nu este asta frumusețea modei moderne, care este atât simplă, cât și strălucitoare în același timp?