Inspiră-te: tunsori scurte care sunt în trend

Tunsorile scurte la modă sunt întotdeauna populare, deoarece aceasta este o modalitate excelentă de a face o nouă coafură. Aruncă o privire la o selecție de poze cu cele mai relevante exemple de tunsori.

Bob

Pentru ca coafura să arate stilul și frumusețea la maximum, acordă preferință unei tunsori bob scurte la modă. De exemplu, un bob cu o zonă frontală texturată și o despărțire laterală a putut fi văzut în colecțiile Dolce & Gabbana și Chanel la Fashion Week.

Kare

Având în vedere creșterea interesului pentru această tunsoare, nu este surprinzător – aceasta este cea mai reușită întruchipare a unei tunsori la modă pentru părul scurt. De exemplu, lungimea până la mijlocul gâtului îți permite să deblochezi pe deplin potențialul tunsorii. Kare nu este o coafură mai puțin confortabilă decât un bob, dar în același timp pare foarte concisă și restrânsă.

Pixie

De câțiva ani, această tunsoare este inclusă în listele celor mai la modă, anul acesta nu face excepție. Iar maeștrii încearcă să o îmbunătățească sau să vină cu o nouă siluetă pentru ea. Astfel încât fetele frumoase care preferă părul lung pixie sunt inspirate de idei noi pentru o coafură elegantă și confortabilă. Apropo, lungimea unei tunsori pixie la modă poate varia de la foarte scurtă la alungită, de exemplu, ca în exemplul foto.

Cascadă scurtă

Separat, merită remarcată cascada pentru părul scurt. Pe o lungime scurtă, această tehnică arată la fel de impresionantă ca și pe una lungă. Nu există recomandări speciale pentru alegerea unei anumite forme. Tot ceea ce va fi relevant este o ușoară neglijență. Se recomandă să selectezi o tunsoare cu mai multe straturi pe baza datelor externe și a tipului de păr. În același timp, cascada se potrivește bine cu un stil vestimentar informal, strict și clasic.

Mullet

În cele din urmă, în trend a devenit cea mai extravagantă și la modă tunsoare scurtă – Mullet. Este concepută pentru păr până la umeri și dedesubt. Are o linie de contur alungită, ceea ce face ca forma tunsorii să fie ușoară. Îmbină tunsoarea cu breton lung  pentru o atmosferă retro. De exemplu, în colecțiile Saint Laurent sau Tom Ford poți găsi exemple uimitoare ale acestei tunsori la care poți să ții cont.