Incredibila soluție anti-îmbătrânire: idei de tunsori fenomenale pentru o față plinuță

Indiferent de vârstă, pentru femei este foarte important să-și mențină prospețimea și atractivitatea indiferent de circumstanțe. După vârsta de 40 de ani, femeile încep să se gândească din ce în ce mai mult la modurile în care ar putea să-și păstreze tinerețea. Cu toate acestea, nu se merită să te grăbești în a lua măsuri drastice. O tunsoare reușită și o aranjare corectă a părului pot șterge câțiva ani buni de pe fața ta.

În funcție de forma feței, trăsăturile corpului și tipul părului stiliștii cu experiență pot alege pentru tine o coafură care te poate face cu 10 sau chiar cu 15 ani mai tânără în doar câteva minute.

Elementele unei tunsori anti – îmbătrânire

– Bretonul asimetric va ajuta la ascunderea ridurilor de pe frunte și va oferi expresivitate privirii. Evită bretonul drept și dens. Acesta va face fața să pară mai bătrână și cu mult mai plinuță. Există mai multe păreri precum că bretonul necesită o îngrijire specială. Noi însă nu vrem să cădem de acord cu această afirmație. Bretonul trebuie corectat cu regularitate pentru a-i menține lungimea și forma. Aranjarea, însă, dimineața nu va dura mai mult de 5 minute.

#1

– Buclele de lungime scurtă și medie sunt soluția perfectă pentru femeile după 40 de ani. Buclele prea lungi necesită mult timp la aranjare și adesea îmbătrânesc prea mult. Părul mediu însă, poate fi strâns cu clamele sau aranjat frumos cu bucle delicate. Cu toate acestea, nu exagerați cu tunsorile prea scurte pentru „pentru băieței”.

#2

#3

–  O aranjare voluminoasă dar nu exagerat de voluminoasă. Părul neted va adăuga ani nedoriți pe fața ta. Prea mult volum nenatural însă, la fel va juca în defavoarea ta. Coafura trebuie să fie una foarte ușoară.

#4

Tunsorile pentru o față plinuță, populare în acest an

Femeile cu o față puțin mai plinuță sunt perfecte pentru tunsorile populare în acest sezon: bob, pixie și carre asimetric. Aceste tunsori moderne îți vor oferi o imagine a tinereții, sexualității și rafinamentului.

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

Tehnica de obținere a acestor tunsori enumerate mai sus este atât de naturală încât coafura practic nu are nevoie de multă aranjare. Este nevoie doar de 5 minute din timpul tău prețios și un minim de produse de îngrijire.

#17

#18

#19

Usucă-ți părul cu un uscător de păr și un pieptene rotund, stropind ușor cu un pic de lac. Cu ajutorul unei tunsori carre cu breton, poți ajusta forma feței, făcând-o vizual să pară mai alungită.

#20

O ceafă puțin ridicată va distrage atenția de la trăsăturile rotunjite redând feței un aspect mai tânăr și mai sănătos.

#21

Coafura este modalitatea excelentă de a-ți sublinia individualitatea, de a-ți crea propria imagine și de a radia lumea cu frumusețea ta.

Ești de acord că datorită coafurii, îți poți schimba forma feței, poți corecta silueta și poți ascunde vârsta reală? Scrie părerea ta în comentarii. Chiar ne este interesant să o aflăm.