Încearcă manichiura de catifea: 20 de idei de unghii bordo pentru această toamnă

Deci au venit zilele de toamnă. Culorile luminoase, de vară sunt deja pline, vreau ceva mai nobil. În acest caz, ideile de artă pentru unghii în nuanțe de visiniu vor veni la îndemână.

Nuanțele de culoare visiniu merg bine cu culorile bej, alb. Murale și decorațiuni moderne.

Simțiți-vă liber să experimentați cu finisaje mate și lucioase. Acest lucru vă va permite să obțineți un efect mai original în proiectarea unghiilor.

Opțiuni de aspect elegant, în care accentul este pus pe un singur cui. Cel mai adesea este mai ușor. Decorați cu tabloul preferat.

Unghiile mat arată original, în timp ce sunt decorate cu pietre. În acest caz, este avantajos să combinați nuanțe clare și întunecate.

Culorile de Bourgogne sunt întotdeauna nobile, scumpe. Alegere ideală pentru designul unghiilor de toamnă.

Bijuterii mari sub formă de inserții de sclipici, bucățile de folie nu ies din modă. Aceasta este o soluție excelentă pentru fetele care iubesc strălucirea și strălucirea.

Dacă dintr-o dată este dificil să stabilești modelul, încearcă opțiunile de imprimare florală. Motivele naturale sunt o soluție universală care plăcește întotdeauna ochiului.

Timp de mai multe sezoane la rând, freca nu își pierde relevanța. Simțiți-vă liber să alegeți modele folosind această tehnică de decorare a unghiilor.

Priviți diferitele combinații de nuanțe de visiniu cu o varietate de culori. Cel mai adesea, sunt perfect combinate, încântând ochiul fashionistelor cu diversitatea.

Cu unghiile alungite mai lungi, design-urile arată cool, completate de pietre mari și pietre artificiale.

Cum vă plac aceste modele? Îți place umbra visiniu în manichiură?