Îmbrăcăminte pentru casă pentru femeile de peste 50 de ani care se respectă: 8 seturi șic

Acasă este sinonim cu confortul. Dar asta nu înseamnă că acasă trebuie să porți doar ceea ce este întins, rupt sau decolorat. Poți realiza nu numai seturi confortabile, ci și elegante, cu tricouri și pantaloni sport, pulovere calde și jambiere. Mai jos sunt ansambluri elegante „acasă” pentru femei de peste 50 de ani care își cunosc valoarea.

Un pulover bej lejer și pantaloni largi se potrivesc armonios în mediul de acasă. Soluția perfectă pentru cei care vor să se îmbrace simplu și să arate elegant!

În sezonul rece, hainele, pe lângă confort, ar trebui să și încălzească. Un cardigan alungit va face față perfect acestei sarcini. Modelul într-o nuanță de bej calmă se potrivește bine cu un tricou de bază și cu pantaloni din tricou sport.

Jambierele calde se întind perfect, nu împiedică mișcările, este convenabil să te relaxezi în ei sau să faci treburile casnice. Jumperul cu imprimeu abstract va elimina plictiseala din imagine, va adăuga culori strălucitoare.

Este mai bine să înlocuiești halatul obișnuit cu o rochie din material natural, poate fi din bumbac sau in. Un astfel de lucru este capabil să ofere un schimb adecvat de aer, nu provoacă iritații ale pielii, este mult mai plăcut și mai confortabil să te plimbi prin casă în ea.

Într-un trening, este convenabil să faci nu numai sport, ci și activități de zi cu zi. Un costum din două piese în stil sportiv are o mulțime de avantaje și practic niciun dezavantaj: confort și o gamă largă de culori și mărimi.

Ansamblurile monocrome arată grozav atât acasă, cât și afară. La vârsta de 50+, este mai bine să acorzi preferință ținutelor în culori deschise, care împrospătează în mod favorabil aspectul unei femei. Pulover cu croială largă + top bej + pantaloni de training – stilat, practic, modern!

Un costum tricotat este cel mai confortabil lucru din garderoba unei femei. Un costum de pantaloni din tricotaje groase, de înaltă calitate, este folosit de mulți bloggeri atunci când creează look-uri casual relaxate. Este potrivit și pentru casă.

Jambierele imprimate se vor împrieteni cu ușurință cu un „top” solid. Într-o seară răcoroasă, poți arunca peste umeri un hanorac cald.