Idei superbe pentru un păr mai des: 39 de fotografii cu tunsori elegante după 40

Din păcate, nu fiecare doamnă se poate lăuda cu un păr gros și des. Și cu cât îmbătrânim, cu atât avem mai multe probleme cu părul. Dar noi am găsit o soluție destul de simplă!

Este suficient să faci o tunsoare elegantă, care va adăuga volum părului tău și va crea o imagine nouă care te va evidenția prin mulțime!

Îți prezentăm în continuare o listă cu cele mai tari tunsori pentru femeile după 40 de ani, care îți vor transforma cu ușurință aspectul în bine!

Pixie

Pixie este o tunsoare scurtă care este în trend de mulți ani. Ea este aleasă de femeile curajoase care nu se tem să experimenteze și să simtă atenția celor din jur.

Într-adevăr, cu această tunsoare, toți te vor privi cu admirație. Mai ales dacă îi adaugi o culoare frumoasă.

În mod miraculos, tunsoarea pixie este capabilă să adauge volum părului, îndeosebi dacă ridici ușor coroana și bretonul în timpul următoarei coafuri.

Bob

Tunsoarea Bob este o soluție ideală pentru părul subțire care nu are volum. De aceea, din ce în ce mai multe femei recurg la această tunsoare care au peste 40 de ani. În plus, o aranjare frumoasă a acestei tunsori, îți poate întineri fața cu cel puțin 5 ani.

Doamnele care consideră că volumul standard a tunsorii bob este oricum mic, pot încerca să-l adauge ridicând ceafa și coroana capului, cu ajutorul instrumentelor de coafare.

Carre pe picior

Dacă ești o iubitoare de stil clasic și moderat, îți sugerăm să încerci să faci carre pe picior, care este încă în tendințe în rândul doamnelor peste 40, cu părul rar și subțire.

Dar nu uita că și această tunsoare clasică s-a schimbat oarecum. Prin urmare, dacă dorești să fii în pas cu moda, adaugă neapărat o notă de neglijență ușoară și bucle asimetrice.

Bob alungit

Tunsoarea bob alungit se referă deja la lungimea medie a părului și diferă bob clasic, prin șuvițele care ajung chiar sub bărbie.

O astfel de tunsoare îți poate îngusta ușor conturul feței și, de asemenea, poate adăuga volum părului tău.

Este o opțiune perfectă pentru femeile care au peste 40 de ani, și doresc să creeze un stil unic pentru ținuta lor.

Carre și tunsoarea cascadă

Carre și tunsoarea cascadă sunt soluții minunate pentru a oferi părului tău un volum suplimentar.

Se potrivesc perfect și reprezentantelor sexului frumos cu părul cret. Iar volumul în sine poate fi obținut, ca în opțiunile anterioare, cu ajutorul coafării, cu accent pe ceafă, coroana capului și breton.

Tunsori în scări

Tunsorile în scări sunt opțiuni excelente pentru acele femei care nu îndrăznesc să-și ia rămas bun de la părul lung, dar în același timp doresc să obțină o coafură voluminoasă și elegantă.

Adăugând o culoare elegantă acestor opțiuni de tunsoare, poți obține, pe lângă volum, un efect de întinerire care te va ajuta să ”scapi” cu ușurință de câțiva ani în plus.

Îți recomandăm să acorzi o atenție deosebită bretonului, care poate fi drept, asimetric sau sfâșiat, dar neapărat voluminos, precum este și tunsoarea ta.

Ce opțiune ți-a plăcut cel mai mult? Scrie-ne în comentarii!