Idei geniale de manichiura pentru acest sezon

Culorile, strălucirea și formele unghiilor sunt foarte importante pentru o manichiură perfectă. Femeile sunt create pentru a fi frumoase și îngrijite, așa că trebuie să acorde o atenței deosebită mâinelor sale.

Alegerile pe care le facem în viața noastră sunt o reflectare a caracterului nostru și spun multe despre noi. Ca urmare întregul nostru aspect este perceput integral. Manichiura fiind  un element important.

Specialiștii susțin ca femeia trebuie să poarte manichiura care o reprezintă cel mai mult, iar pentru un design original nu trebuie neapărat să fie ales cel mai sofisticat model.

Există o multitudine de idei de manichiură festivă. Spiritul colorat al sărbătorilor se transpune peste tot în jurul nostru.

Este important să avem o manichiură îngrijită și frumoasă pe care să o admirăm de fiecare dată când o privim.

Fie că tipul unghiilor tale nu îți permite să le menții lungi sau preferi să optezi pentru un look scurt, curat și confortabil, ai aici câteva ideii care să-ți îmbunătățească subtil aspectul unghiilor.

Chiar dacă este dificil să renunțăm la tonurile deschise pentru manichiură, totuși cea mai folosită va fi culoarea închisă, pe care o putem folosi sub orice formă și pe care o vei combina cu culori deschise doar pentru contrast.

Tot felul de geometrii pe unghii, sclipici, cristale – acestea reprezintă trendul din aceste sezon.

Manichiura french este un trend care nu se va demoda niciodată. Iar prin naturalețea pe care o conferă acest tip de manichiură, unghia ta va arăta impecabil oricând.

În acest sezon manichiura include multe tendințe, de aceea este important să-ți găsești modelul de manichiură care te reprezință.

Alege cele mai interesante combinații, în funcție de gusturile tale!