Idei fermecătoare pentru manichiura ta

Fiecare model de manichiură se bucură de o popularitate aparte printre femei. Nail art se caracterizează prin luminozitate, frumusețe și romantizm.

O manichiura delicată este acel detaliu care te va scoate în evidență. Fiecare femeie își alege designul manichiurei în baza propriilor preferințe și dispoziții.

Stiliștii din domeniul nail art caută mereu designuri noi pentru o manichiură elegantă și fermecătoare.

Orice manichiură, chiar și cea mai discretă, atrage atenția asupra unghiilor lungi, motiv pentru care este atât de important să menținem în permaneță starea lor ideală.

Unghiile lungi schimbă radical aspectul degetelor, prelungindu-le vizual. De aceea multe femei contemporane, își cresc unghiile, astfel creeînd spațiu suficient pentru stilizarea lor. Manichiura pe unghii luni pare mereu atractivă, mai ales dacă o diversificați cu un desing stilizat.

Este important ca manichiura pe unghii luni sa nu pară vulgară și sfidătoare. Dacă doriți un design mai minimalist, aplicați un desen doar pe degetul inelar. Manichiura va arăta destul de simplu, dar în același timp și frumos.

Manichiura cu unghii lungi nu sunt mereu convenabile și practice. Mai ales dacă duceți o viață activă. Cu toate astea, lungimea mare va permite să porniți imaginația și să creați o adevărată opră de artă.

Vorbind despre moda unghiilor lungi, trebuie de avut în vedere faptul că tendințele acestui sezon sunt lungimile maxi, ascuțite și curbate. Pentru a face ca unghiile să arate mai succind utilizați nunațele pastelate cu desene de dimensiuni mici.

Una din avanajele importante ale manichiurei lungi este faptul că marginile pot fi conturate în diferite forme: pătrate sau ovale.