Idei de manichiura cu ojă semipermanentă și gel: 60 de imagini din care să te inspiri

Uneori, din anumite circumstanțe, nu orice femeie se poate lăuda cu unghii frumoase și lungi. Prin urmare, din ce în ce mai des, multe femei recurg la utilizarea ojei semipermanente și ojei gel.

La urma urmei, oja semipermanentă și oja gel nu doar că durează mult pe unghii, dar este, de asemenea, capabilă să crească unghiile și să le aducă într-o formă frumoasă.

De aceea, astăzi am pregătit pentru tine 60 de idei de manichiură cu ojă semipermanentă și gel.

Te invităm să le încerci și să spui părerea!

Unghii în carouri

Manichiura geometrică în ultimul timp, trece pe planul secundar, făcând loc manichiurei semipermanente în carouri, care poate fi făcută în orice gamă de culori.

Caroul poate acoperi toate unghiile simultan, dar în acest caz ar trebui să aibă spații mari. Iar în alt caz, să evidențieze doar o singură unghie.

Caroul poate fi executat pe lungimi diferite ale unghiei, pe un finisaj mat și lucios, precum și pe un french. În loc de desene manuale, pot fi aplicate stickerele cu imprimarea carourilor.

Manichiura ochi de pisică

Printre noile tendințe ale manichiurei, este decorarea unghiilor cu imaginea ochilor animalelor de companie. Maeștrii pot înfățișa ochii de pisică într-o formă destul de realistă, chiar gotică, sau pot face pur și simplu un imprimeu vesel și luminos.

Manichiura pânza de păianjen

O imprimare foarte fină a pânzei de păianjen creează un aspect netradițional de manichiură care se potrivește perfect oricărui stil.

Pânza de păianjen poate acoperi toate unghiile sau doar o parte din ele. Culoarea, lungimea și grosimea pânzei pot varia în funcție de rezultatul dorit.

Manichiura pictura chinezească

Pictura chinezească îți permite să creezi modele florale frumoase pe unghii. Datorită înțelepciunii chineze, cu ajutorul unei picturi speciale pe unghii, poți crea imagini foarte realiste de flori.

Aici întotdeauna sunt utilizate două sau mai multe nuanțe, ceea ce face ca pictura chineză să fie cât mai complexă. Uneori, pictura chineză este combinată cu geometria elegantă și sunt utilizate tonuri de ojă cromatică.

Manichiură monofonică cu ojă gel

Nu trebuie să fii deosebit de sofisticată în selecția unui imprimeu complex, deoarece acum este la modă un înveliș monofonic cu ojă gel. Datorită unei varietăți de culori, poți alege o manichiură pentru diferite haine, creând de fiecare dată un stil unic.

Manichiura 3D

O iluzie optică creată folosind oja gel, autocolante, decor și un imprimeu neobișnuit îți va permite să obții efectul 3D pe unghiile tale.

Un alt mod minunat de a realiza ceea ce îți dorești este să folosești o modelare cromatică a motivelor florale. În acest caz, florile vor fi  voluminoase și texturate.

Manichiura cu folie de transfer

Orice ojă gel merge bine cu folia de transfer. Folia creează o strălucire specială, o revărsare de culoare a manichiurii în sine și, de asemenea, accentuează frumos culoarea ojei gel.

Manichiura cu folie de transfer poate cuprinde o varietate de desene, imprimeuri și decoruri, creând un design artistic și impresionant.