Iată de ce încă nimeni nu te-a „îmblânzit”…

3a3916232da64d23ffaed36acc7e7e05

Draga mea femeie „sălbatică”!

Totul se va întâmpla în acel moment magic, când vei întâlni bărbatul, care e destul de curajos să te iubească aşa cum eşti.

Poate acesta va fi un necunoscut întâmplător sau poate cineva pe care l-ai cunoscut înainte, doar că acum îl privești cu alți ochi. Când va veni acest moment magic, îl vei simți cu siguranță!

Deoarece problema nu a fost în tine. Ai fost prea bună, pentru cineva care el însuși nu a fost suficient de bărbat.

Bărbatul niciodată nu va putea iubi femeia, până când nu va înțelege, care este valoarea lui adevărată. Pentru că cât de greu nu i-ar fi, este imposibil să nu iubească o femeie la fel de puternică ca el. O femeie, care îşi șterge zilnic lacrimile greșelilor de ieri, pentru a face față provocărilor unei noi zile.

Atunci când vei întâlni privirea bărbatului, care nu-şi va putea lua ochii de la tine, vei înțelege, că el e suficient de curajos, cum nu a mai fost nici unul din foştii tăi iubiți.

Şi brusc, îţi vei da seama că a venit timpul pentru o iubire corectă. Pentru că cel, care e suficient de curajos să iubească o femeie ca tine – este singurul demn de dragostea ta.

Eşti unică şi specială în ciclul tău de emoţii. Şi nu permite nimănui să-ţi demonstreze contrariul. Există o magie deosebită în modul în care transformi ceva obișnuit în ceva frumos.

Un singur zâmbet de-al tău poate face inima să se zbată mai intens, iar picioarele să tremure, şi tu nu eşti vinovată că nu orice bărbat a putut observa aceasta.

Întotdeauna vei rămâne o enigmă.

El nu va fi perfect. Nimeni nu e. Dar acest lucru nu înseamnă că nu merită dragostea ta.Dimpotrivă, amintește-i că nimeni nu te merită mai mult, decât el.

Pentru că această iubire nu e despre aspectul exterior sau cât de mult vă potriviți. E despre faptul că acest bărbat a văzut în tine 100 de motive, pentru care ar trebui să fie cu tine, iar el se concentrează doar pe unul – nu a întâlnit niciodată o femeie ca tine.

Pentru că uneori îl întâlnim pe cel, care ne face să uităm de toate regulile iubirii.

Şi nu e vorba, că nu eşti ca celelalte sau că nu eşti demnă de iubire. Ci de faptul că ai nevoie de bărbatul care e suficient de curajos să iubească o femeie ca tine.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!