Iată de ce BALANŢA este considerată semnul zodiacal cel mai dedicat

1033 (1)1

Balanța (23 septembrie – 22 octombrie) simbolizează echilibru şi pace. Acești nativi iubesc să-i ajute pe alții, fiind considerați adevărați umaniști.

Tind către dreptate şi pace, arătând o mare grijă faţă de cei apropiați. Balanțele nu iubesc conflictele şi din toate puterile vor evita aceste situații.

Nativii acestui semn zodiacal sunt foarte buni şi grijulii,  sunt gata să facă tot ce le stă în puteri, doar ca cei din jur să fie mulțumiți. Deseori, pun interesele altora, mai mai presus de cele proprii, iar în rezultat pot să sufere, dacă vor întâlni o persoană cu intenții rele.

Posedă o natură caldă, relaxată şi fermecătoare, de acea leagă prietenii forte ușor. Nu au prea mulți prieteni, în schimb toți sunt adevărați.

Dacă vă gândiți la o relație cu o Balanță, este cea mai bună decizie pe care o puteți lua, și iată de ce:

1. Balanțele sunt extrem de fidele, dedicate.

Fiind într-o relație cu o Balanță neapărat să-i fiți fidel, deoarece la mai puţin ea nu este de acord. Balanța va fi mereu de partea ta şi niciodată nu te va trăda. Nici măcar nu va prezenta interes faţă de alţi potențiali iubiţi/iubite, nu-şi vor permite să flirteze cu cineva. Balanța are nevoie de tine şi doar de tine.

2. Iubesc să aducă bucurie oamenilor

Balanța este foarte altruistă, iubește să-i facă pe alții să zâmbească. Dacă va putea ajuta cel puțin o persoană, neapărat o va face.

Pentru partenerul ei, e gata să meargă la toate, punându-l pe el mereu mai presus de orice.

Balanța are o inimă mare și pentru ea e important să te simți iubit, apreciat și fericit.

3. Balanțele iubesc să iubească

Balanțele nu pot şi nu doresc să-şi ascundă dragostea. Înțeleg doar dragostea absolută, completă şi profundă. Cu o Balanță obţii totul dintr-o dată, în schimb așteaptă un partener iubitor, bun, susținător în toate.

Balanțele nu se simt confortabil în singurătate, de acea când îşi găsesc partenerul, i se dedică în totalitate. Iubesc să iubească şi știu mereu cum să te înveselească, dacă eşti trist.

4. Balanțele – romantici incorigibili

Nu așteptați de la Balanțe o cină obișnuită în restaurant sau o vizită la cinema – pentru ei aceasta e prea banal. Pentru partenerul său vor face mult mai mult, surprinzându-l cu o întâlnire unică, aleasă după propriile gusturi.

Ascultă cu mare atenție cuvintele şi observă tot ce-ţi place. De exemplu, dacă îi vei spune că adori să călărești, va găsi un mod de a te surprinde cu aceasta.

Balanțele te pot surprinde cu o cină din mai multe feluri de bucate, când vei veni acasă după o zi grea de muncă, din simplu motiv că doresc să-ţi vadă zâmbetul pe faţă. Îţi vor cânta un  cântec, îţi vor scrie un vers şi te vor duce la plajă pe timp de noapte – niciodată  nu se plictisesc să-şi facă partenerul fericit.

Balanțele – nu iubesc conflictele

Încă o latură pozitivă a Balanțelor – abilitatea de a vedea ambele părți ale oricărei istorii şi a nu-şi face concluzii pripite. Cred în dreptate şi pace, încercând prin orice metodă să evite conflictele.

Balanțele pot negocia liniștit şi respectuos, dar dacă vă veți supăra şi striga la ele, pur şi simplu vor pleca şi nu vor vorbi până când nu vă veți liniști.

Balanțele nu iubesc să toarne combustibil în foc, întotdeauna îşi păstrează calmul. Dacă aveți nevoie de un partener relaxat, care niciodată nu va ridica vocea şi va găsi întotdeauna timp pentru a te asculta, atunci Balanțele sunt cele mai potrivite.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!