IATĂ ce culori se poartă în această vară!

FotorCreated0986

Astăzi vă invităm să studiați cea mai actuală paletă de culori, care nu pot lipsi din garderoba Dvs.în această vară. Inspirați-vă şi creați cele mai frumoase şi în vogă ținute!

GALBEN INTENS

Cea mai în vogă şi stilată nuanță a verii. Este o nuanță caldă care te încarcă imediat de energie pozitivă şi nu plictisește niciodată. Poate fi combinată cu alb sau roz pal.

FotorCreated1-4

ROZ PAL

FotorCreated2-3

PORTOCALIU

Un alt hit al sezonului de vară este culoarea portocalie. O gentuță sau o pereche de pantofi în această nuanță, te va face cea mai stilată. Această nuanță capricioasă poate fi combinată cu albul clasic sau albastru intens.

FotorCreated3-3

VERDE

Această nuanță o puteți accentua alegând piese cu print maxi. Bananele voluminoase, frunzele de palmier sau florile tropicale sunt un motiv excelent pentru ținutele de vară.

FotorCreated4-2

GALBEN

O nuanță naturală. gingașă şi liniștită – poate servi ca bază pentru orice ținută şi va fi o alternativă mult mai practică decât albul.

FotorCreated5-2

MOV

Această culoare în timpul verii, poate deveni o alternativă excelentă nuanței roşie. Movul „orhideei” arată excelent pe rochii, ruj, pantofi, bijuterii şi imprimeuri.

FotorCreated6

ALBASTRU

Vă recomandăm să alegeți tonuri mai intense. Aceasta culoare poate fi un substituent excelent al negrului în timpul verii. Se combină perfect cu alb, galben, portocaliu, verde.

FotorCreated7

GRI

Această culoare arată extrem de elegant şi se combină perfect cu alte nuanțe în vogă: alb, albastru, galben şi roz.

FotorCreated8

Alb

Un look total – alb cu siguranță este cea mai bună soluție pentru zilele fierbinți de vară, iar în zilele mai reci puteți combina piesele albe cu alte culori.

FotorCreated9

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!