Horoscopul chinezesc al căsătoriilor- fă-ți alegerea!

близнец-жизнь[1]

Acest horoscop te poate ajuta să faci alegerea corectă într-o chestiune atât de importantă ca mariajul. Sperăm că știi pe cine reprezinți conform calendarului chinezesc:

Maimuța

об[1]

Pentru Maimuță căsătoria este un lucru serios și important. Bărbatul -Maimuță caută în mariaj nu doar plăcere, ci și un cămin de nădejde. Își alege cu atenție soția, cu mai multă minuțiozitate decât amanta. În acest sens sunt ghidați de raționament. Viața de familie a acestui semn este de succes, anume din acest motiv. Atât bărbații cât și femeile își aleg a doua jumătate capabilă să creeze atmosfera de confort în casă, să asigure bunăstarea și să fie un bun susținător în clipele grele. Decizia este luată odată și pentru totdeauna, iar mariajul este unul pentru toată viața.

 

Cocoș

петух[1]

Cocoșii sunt fericiți cu adevărat doar dacă au alături un partener care le permite să se poziționeze mai presus și să-și construiască cele mai incredibile planuri. Sunt pretențioși, și dacă soția nu are grijă de confortul casei, consideră mariajul nereușit. Din primele zile ale vieții de familie, cocoșul își manifestă personalitatea. Doar punând pe deget verigheta, se transformă într-un conservator.

 

Câine

собак[1]

Câinele este neliniștit și vânturatic, dar se atârnă cu mult respect față de mariaj. Este fidel și își păzește cu grijă casa și familia. Indiferent de ceea ce se întâmplă în lume și în sufletul lui, în casă este stabilitate.

Câinele decide greu să se implice în căsătorie, dar dacă acest lucru se întâmplă, este absolut sigur că relația va fi bazată nu doar pe pasiune și iubire ci și pe prietenie și cooperare. Caută un partener de viață, cu care să poată vorbi despre orice.

Cu un partener câine, nu vei avea grijă de nimic, pentru că este foarte sigur. Tinde spre stabilitate financiară.

Porc

свин[1]

Porcul știe să traseze o linie de diferență între partenerii și sexuali și pretendenții la statutul de călăuză în viață. De cele mai multe au o căsnici fericită. Își construiesc familii destul de târziu. Mariajul Porcilor depinde în mare măsură de dorința acestui nativ de a-și păstra familia. Dacă simte că și-a ales bine partenerul, va depune eforturi maxime pentru a păstra această relație.

Chiar dacă au parte de un mariaj fericit, Porcii deseori se ceartă. Totuși ei nu intră în conflicte puternice, capabile să distrugă familia.

Șoarece

крыс[1]

În căsătorie, șoarecii își manifestă de obicei cele mai bune calități. Își arată trăsături de caracter care nu le aveau înainte. Sunt ideali ca și parteneri de familie. Își construiesc mariajul în așa fel ca să încapă multe emoții în el. Dar va fi mereu acolo pentru  a face tot posibilul ca mariajul să fie de lungă durată.

Taur

бык[1]

Taurii sunt foarte previzibili. În toate sferele vieții se manifestă în același fel. În mariaj este sincer și corect. În tinerețe încearcă să-și găsească perechea, bazându-se doar pe sentimente și emoții, fără să asculte părerea altora. Din păcate, alegerea lor deseori este un eșec, și sunt nevoiți să sufere din cauza iubirii. După asta, Taurul devine rațional și mercantil. Acum, atunci când își alege partenerul nu mai merge pe mâna emoțiilor, ci pe rațiune. Își alege mult timp partenerul, îl analizează din toate părțile și își cântărește mult decizia.

 

Tigru

тигр[1]

Viața tigrului depinde de timpul când s-a născut: noaptea sau ziua. Tigrii născuți noaptea, vor avea căsnicii destul de liniștite. Tigrii care apar pe lume după răsăritul soarelui, vor avea o viață de familie furtunoasă. Totul constă în faptul că aceste animale sunt un pic dure.

Nu încerca să-i minți sau să-i implici în situații de conflict. Oricum va ieși o cale să iasă curat. Nu uita că este un învingător. Așa că nu pierde timpul.

 

Motan

крол[1]

Atitudinea pe care o are față de căsătorie este îndoielnică. Asemenea relații sunt posibile doar dacă își alege corect partenerul. Atunci apare atmosfera de confort psihologic, înțelegere reciprocă și încredere.

Motanul se va plimba până în ultima zi a vieții sale. Are grijă să asigure căminul și să-și păstreze independența totală. Căsătoria nu îl limitează. Nu-și pierde libertatea de mișcare și dreptul de a intra în noi legături. Din exterior este mereu tandru, grijuliu și atent, dar poate renunța ușor la familie în favoarea prietenilor. Nu are sentimentul de responsabilitate față de apropiați, și deseori se atârnă față de oamenii dragi de parcă ar fi niște străini. Dar reușește să ascundă bine acest lucru. În societate nimeni nu-și va da seama de faptul că este un familist rău.

 

Dracon

драк[1]

Dragonii se căsătoresc destul de târziu, iar uneori rămân holtei. Mereu caută un partener mai potrivit, care va fi capabil să-i satisfacă necesitățile. Vrea să primească nu doar un partener, ci și un prieten devotat. Nu este atras de oamenii slabi: Dragonii iubesc să aibă grijă de alții, dar nu în familie.

Rareori se întâmplă să fie absolut fericit în căsnicie, pentru că nu are tendința de a acorda prea multă atenție partnerului său, care desigur se simte jignit. Dragonul nu știe cuvântul ”nu”, și nu vrea să-l audă de la alții. Vede căsnicia ca pe o epavă, și pentru că nu poate să fie serios, îi este mai simplu să evite acest tip de uniune.

 

Șarpe

змея[1]

Oamenii născuți sub semnul Șarpelui, se atârnă față de căsătorie foarte serios. Când Șarpele crează o familie, își schimbă caracterul și atitudinea față de viață. De exemplu, dacă femeile Șarpe sunt considerate dame vulgare și vânturatice, în căsnici pot fi foarte răbdătoare și reținute în dorințele lor. Motivul acestor schimbări este dragostea sinceră și înțelegerea partenerului. O și mai mare influență asupra șarpelui o are nașterea unui copil.

 

Cal

лошад[1]

Cei născuți sub acest semn încearcă să se căsătorească cât mai devreme. Este adevărat că uneori prima experiență a vieții de familie este fără noroc, și apoi trebuie să-și caute mult timp partenerul.

În mariaj, femeile încearcă să domine asupra bărbaților, și dacă acesta îi permite, familia va fi ideală. Calul este o soție perfectă pentru bărbat cu un temperament slab, care caută nu doar sex, ci și liniște și atenție. Femeia-Cal se va bucura mereu de succes, dar partenerul său poate fi liniștit din punct de vedere al fidelității.

 

Capră

Kozerog_start[1]

Pentru Capră principalul lucru în viață este liniștea. De aceea, ea visează la o căsătorie, care îi va aduce bogăția. Ei sunt de acord și cu prieteni- sponsori.

Dacă Capra va considera că aliajul ei nu este perfect, va rupe relațiile de căsătorie și va căuta alinare într-o parte. Nu vrea să distrugă familia, dar nu va suporta minciuna și prefăcătoria. Nu poate să nu fie nefericită, pentru că decide să pună capăt acestor relații.